OVE.ro

UP Business Networking

Jul 14, 2022 at 19:00 BRENER / Club Simared
There are no available tickets

UP Business Networking (Powered by Brener) este un eveniment de business networking și social club, organizat de Maramureș Business Club, în parteneriat cu BRENER (https://www.facebook.com/BrenerSocialClub/).

Joi, 14 Iulie 2022, de la ora 19:00 te așteptăm la lacul Baraj Firiza, la BRENER, Club Simared, într-o locație de vis, la un eveniment organizat în premieră care îmbină business networking-ul, cu gastronomia fine cuisine, muzica bună (DJ) și multă veselie. 

Evenimentul va aduce împreună mediul de afaceri și mediul public. Vor participa antreprenori, top manageri și specialiști din Maramureș, primari, director de instituții publice, etc. 

UP Business Networking ne aduce împreună, pentru a ne descoprii unii pe alții într-o admosferă relaxantă, de vară, pe malul lacului Firiza, și ne oferă oportunitatea de a comunica cu antreprenorii de lângă noi. Ne dorim să fie momentul oportun de a crea noi prietenii sau parteneriate.

Te vei bucura de:

  • Muzică bună (DJ)
  • Bufet suedez fine cuisine
  • Socializare la cel mai înalt nivel
  • Natură :)


Locația: BRENER / Club Simared (Baraj Firiza)

DRESS CODE: Business Casual

La acest eveniment se returnează valoarea biletelor doar în cazul în care evenimentul se anulează. Locurile sunt limitate. Vă rugăm să vă rezervați un loc cât mai repede.

Vrei să fii Partener al acestui eveniment? Cere pachetele de parteneriat pe email la ciprian@maramuresbusinessclub.ro