Aplicatia ta de ticketing

Vinde bilete online

Vinde bilete online și primești banii instant

Vrei să organizezi un concert, un spectacol, un eveniment sportive sau o conferință? Indiferent de dimensiunea evenimentului, cu Ove.ro poți să îți creezi evenimentul în doar câteva minute și apoi poți să te apuci să vinzi bilete imediat. Tot ce trebuie să faci este să-ți conectezi procesatorul de plăți (acceptăm Netopia, Stripe, PayPal și Crypto.com) și toate plățile pentru biletele tale vor intra direct în conturile tale de îndată ce clienții plătesc. Fără intermediari, fără perioade în care altcineva ține banii tăi blocați.

Participanții la evenimente vor primi un bilet electronic imediat după ce finalizează plata. Ei pot descărca acest bilet pe telefon sau îl pot printa. Folosind aplicația noastră gratuită de scanat bilete poți să verifici valabilitatea biletelor la intrarea în locație.

Prin interfața noastră extrem de intuitiva poți avea control permanent asupra vânzărilor tale. Mai mult, pe lângă bilete poți să creezi harta locației așa cum ai nevoie, poți creea formulare pentru fiecare participant la eveniment și automat ecusoane personalizate. Totodată la evenimentele tale poți vinde și merchandise. Folosește opțiunea de add-ons și uneltele noastre de cashless payments pentru a transforma evenimentul tău într-o experiență comercială inedită. Crește-ți veniturile cu foarte puțin efort.

Fie că organizezi un eveniment cu locuri sau fără, Oveit îți oferă toate uneltele necesare să vinzi online. Cu sistemul nostru ai control total asupra vânzărilor biletelor tale și asupra managementului de eveniment 24/7. Mai mult, prin funcția de embed poți vinde bilete direct pe site-ul tău printr-un simplu copy/paste.

Event ticketing and payments

Plăți Cashless la Evenimente

Cashless payments la evenimente

Evenimentele de succes dar și festivalurile pot genera mai bine de 60% din încasări din plățile care se efectuează în cadrul evenimentului. Sistemul nostru cashless bazat pe carduri sau brățări NFC/RFID se bazează pe o tehnologie de ultimă generație și este folosit cu success de mari festivaluri internaționale din întreaga lume. Este extrem de ușor de folosit, participanții vor fi încântați iar tu ca organizator vei putea genera venituri suplimentare. Totul în deplină siguranță și cu o transparență totală.

Contacteaza-ne acum
plati cashless la eveniment

Decontare directa cu Ove.ro

Ove.ro îți permite să primești banii de pe biletele cumpărate direct în contul tău, imediat după efectuarea tranzacției prin sistemul nostru de decontare directă. Dacă ai un cont Netopia, Paypal sau Stripe poți încasa banii direct în cont fără ca aceștia să treacă pe la noi. Fără intermediari, fără perioade de decontare la 3 zile, o saptămână sau o lună. Totul direct și transparent, ca tu să folosești banii pentru ca participanții la evenimentul tău să beneficieze de o experiență de neuitat.

Suntem bucurosi sa fim alaturi de creatorii de experiente

VINDE Bilete NFT pentru evenimentele tale

Bilete NFT la evenimente

Biletele la evenimentele tale sunt mult mai mult decât un simplu cod de access. Ele sunt poarta către o experiență de neuitat care acum se poate transforma într-un token și poate fi păstrată pentru totdeauna. De ce ar trebui să transformi experiența ta într-un token?

Biletele NFT sunt bunuri digitale care dețin credențiale de acces și beneficii unice pentru evenimentele tale. Aceste beneficia pot fi subiectul unor tranzacții viitoare care îți vor putea permite să generezi noi surse de venit atât pentru tine cât și pentru întreaga ta comunitate.

NFT ticketing deschide posibilități nelimitate

Pentru că ne îndreptăm cu pași repezi către Web 3.0 (sau Metaverse), bunurile digitale devin din ce în ce mai valoroase. Companiile dezvoltă bunuri digitale unice care pot fi folosite sau vândute în lumi digitale, îmbogățind experiența online a cumpărătorului.

Bunurile fizice sunt conectate cu reprezentările lor unice digitale ce pot fi păstrate și tranzacționate împreună sau independent. Creează bilete tokenizate NFT care permit participanților atât experiențe fizice cât și digitale. Îmbogățește-le experiența cu bunuri digitale care vor fi valabile pentru totdeauna și care vor putea genera venituri chiar și la mult timp după ce evenimentul tău s-a încheiat.

• Creează artă experiențială cu biletele tale;

• Permite fanilor tăi să dețină cu adevărat experiența pe care tu le-ai creat-o.

• Câștigă venituri recurente atâta timp cât biletele NFT sunt revândute, chiar dacă evenimentul s-a încheiat.

• Unește evenimentele online cu cele fizice prin token-uri colectibile.

• Ia parte la revoluția Web3 și creează următoarea experiență de legendă.

Contacteaza-ne acum