OVE.ro

Despre OVE.ro

OVE.ro  este primul Ticket Hub din Romania. Este locul in care poti gasi bilete la spectacole culturale, de divertisement, evenimente caritabile dar si evenimente de business si dezvoltare personala.

 

Biletul Verde OVE.ro

Probabil cel mai important lucru pe care il face OVE este sa iti puna la dispozitie un bilet verde, ecologic: biletul electronic. Primesti biletul OVE.ro pe email si il poti descarca oricand din contul tau OVE.ro. Il poti printa, il poti salva pe telefonul tau iar la spectacol trebuie sa il prezinti pentru a putea fi admis.

Am construit acest bilet in asa fel incat sa te bucuri de el instant dupa ce l-ai cumparat electronic si sa nu il pierzi niciodata.

Pentru ca nu il primesti prin posta ci in email, nu ai nici un cost suplimentar de transport. Mai mult - il ai imediat dupa ce l-ai cumparat, oriunde te-ai afla.

Pentru ca este electronic, il poti salva direct pe telefonul tau, prezentandu-l la receptia evenimentului.

Pentru ca se salveaza in contul tau si il primesti si pe email - ai siguranta ca nu il pierzi niciodata.

Atentie: biletul poate fi folosit o singura data. La intrarea in sala de spectacol, biletul este verificat cu un sistem de acces ce permite intrarea unei singure persoane pe bilet individual. Asadar asigura-te ca doar tu ai acces in contul tau de email si contul tau de ove.ro

 

Cum folosesc OVE.ro?

Am construit sistemul de vanzare a biletelor electronice in asa fel incat activitatea de cumparare sa fie cat  mai placuta. Ai mai jos pasii necesari pentru achizitia de bilete prin intermediul OVE.ro. Daca totusi nu te descurci sau ai nevoie de informatii suplimentare, contacteaza-ne la adresa de email contact@ove.ro .

 

Pasul 1 - Selecteaza un eveniment

OVE va gazdui o multitudine de spectacole si evenimente. Asadar am incercat sa iti facem accesul cat mai usor catre evenimentul dorit. In partea de sus a paginii ai o casuta de cautare ce poate fi folosita cu incredere pentru a selecta un eveniment (ex. "Concertul X"), artist (ex. "John Doe") sau o expresie de interes (ex. "opera").

Folosind filtrele din partea stanga poti selecta pretul, categoria sau perioada in care cauti un eveniment.

Cautare si filtrare pe OVE.ro

 

Pasul 2 - Selecteaza un tip de bilet

Pagina unui eveniment are toate elementele de care ai nevoie pentru a afla informatii si a decide asupra biletului ales.

Evenimentele au de obicei mai multe tipuri de bilete, fiecare cu optiunile sale, detaliate in sectiunea respectiva. Selecteaza numarul de bilete in casuta potrivita si apoi apasa butonul "Cumpara".

 

Pasul 3 - Verifica biletele si introdu datele pentru cumparare

In momentul in care ai apasat butonul "Cumpara", vei fi trimis catre cosul de cumparaturi. Aici este important sa verifici ca ai ales biletele corecte inainte de a finaliza cumparaturile. 

Dupa ce ai ales biletele, te poti inregistra ca membru OVE.ro (nu spunem ca oferim prajituri dar nici nu infirmam) sau poti finaliza cumparaturile doar introducand datele personale ("Comanda fara inregistrare").

 

Pasul 4 - Plateste in siguranta

Dupa ce ai completat datele personale necesare ai ajuns vei ajunge in zona de plata. Acest pas este securizat de partenerii nostri MobilPay. Pagina pe care vei introduce datele de card este securizata astfel incat sa nu iti faci nici o problema in legatura cu datele cardului tau. Numele comerciantului (Online Venues & Events SRL - acestia suntem noi) te asigura ca plata ta va ajunge prin noi la organizator si accesul tau la eveniment este garantat.

 

Pasul 5 - Biletele tale

Ai cumparat biletele. Felicitari! Avand in vedere ca totul a functionat repede si bine, ai confirmarea procesarii platii. Asa cum vezi si in imaginea de mai jos, ai acum acces la biletele in format pdf (pe care il poti descarca si printa) si formatul imagine (perfect pentru salvarea pe telefon si prezentarea acestuia la eveniment).

Daca ti-ai creat un cont, vei avea biletele in cont pe o perioada suficient de lunga de timp pentru a accesa cu ajutorul acestora evenimentul. Daca nu - nu-ti fa griji. Ai primit si pe mail biletele acestea, impreuna cu instructiunile de folosire (partea de jos a imaginii urmatoare).

Ultimul pas: vino la eveniment, arata biletele si simte-te bine!