Vinde bilete pe ove.ro

Vinde bilete online pentru evenimentele tale și poți primi plata imediat în contul tău. Fără intermediari, fără decontări întârziate. Vinde primele 50 de bilete gratuit.

Plănuiești să organizezi un concert, un eveniment cultural, un eveniment sportiv sau o conferință? Indiferent de mărimea evenimentului poți să îți creezi evenimentul pe ove.ro în doar câteva minute și poți vinde imediat bilete online. Tot ce trebuie să faci este să îți conectezi contul procesatorului tău de plăți și toate încasările pe bilete vor fi trimise direct în contul tău bancar imediat după ce clienții au efectuat plata.

Participanții la eveniment vor primi instantaneu un bilet electronic pe care îl pot descărca pe telefonul lor sau îl pot printa. Folosind aplicațiile noastre gratuite de scanare a biletului poți să le faci check-in la eveniment de îndată ce ajung la locație.

Fie că ai un eveniment cu sau fără locuri, ove.ro îți oferă toate uneltele necesare să vinzi bilete online. Prin sistemul nostru ai control total asupra vânzărilor de bilete și asupra managementului de eveniment. 24/7.

Primești imediat banii încasați pe bilete direct în contul tău bancar.

Noi nu luăm niciun comision din vânzările tale. Abonamentele noastre încep cu un plan gratuit ce include posibilitatea vânzării a 50 de bilete pentru un eveniment. Totul fără niciun cost suplimentar. Dacă ai nevoie să vinzi mai multe bilete îți poți face un abonament lunar ce poate fi oprit oricând. Abonamentele încep de la 49$/lună.

Porneste un cont gratuit

sau

Contacteaza-ne

Un sistem de ticketing online extrem de ușor de folosit.

Folosind sistemul nostru de ticketing poți să vinzi bilete online dar poți să le vinzi și fizic. Prin dashboard-ul nostru de ticketing poți să vezi și să gestionezi vânzările de bilete la evenimentul tău la orice oră din zi și din noapte. Scroll în jos pentru mai multe informații.

Suport pentru vanzarea de produse la evenimente

Cu ove.ro poți vinde bilete și produse în același timp. Folosește opțiunea noastră de ticket addon sau sistemul nostru de cashless payments pentru a-ți transforma evenimentul într-o experiență de comerț distractivă și profitabilă. Crește încasările la eveniment fără eforturi suplimentare.

Toate vânzările tale de bilete au decontare directă

Față de multe alte soluții de ticketing, ove.ro nu percepe niciun comision la vânzarea de bilete. Fie că ești un organizator aflat la început de drum sau unul care organizează evenimente cu zeci de mii de oameni, avem soluția potrivită pentru nevoile tale. Abonamentele noastre încep cu un plan gratuit ce include posibilitatea de a vinde 50 de bilete pentru fiecare eveniment pe care îl organizezi. Nu ai niciun cost pentru a face asta. Totul este gratuit. Dacă vrei să vinzi mai multe bilete la evenimentul tău atunci îți oferim unul dintre abonamentele noastre lunare. Abonamentele încep la 49$/lună și pot fi oprite oricând dorești.

Filosofia noastră este că banii pe care îi încasezi pe bilete ar trebui să fie doar banii tăi. Și ar trebui să îi iei imediat ce vinzi un bilet. Nu peste câteva zile, nu peste o săptămână, nu peste o lună. Acesta este motivul pentru care avem parteneriate cu cei mai puternici procesatori internaționali (PayPal, Stripe, Crypto.com) dar și cu procesatori importanți din România (Netopia), astfel încât banii încasați pe bilete vor intra imediat în contul tău, de îndată ce clientul a făcut plata. Și da, ai văzut bine. Acceptăm plăți în mai multe monede dar și în criptomonede!

Contacteaza-ne

Cum să vinzi bilete online?

Cu ove.ro este foarte simplu să începi să vinzi bilete. Sunt 4 pași de făcut pentru a vinde bilete:

 1. Îți faci un cont pe ove.ro. Te poți înregistra folosindu-ți adresa de e-mail sau îl putem face noi pentru tine dacă ne contactezi aici.
 2. Creează-ți primul eveniment: Să îți setezi primul eveniment e foarte ușor dar dacă ai nevoie de ajutor suntem mereu aici să te ajutăm. Va trebui să completezi câteva detalii precum numele evenimentului, data la care va avea loc și informații despre bilete (preț, număr de bilete vândute, etc.). Există și alte opțiuni disponibile precum: harta a locației de eveniment, formulare de înregistrare pentru participanți, dar poți să adaugi aceste lucruri și mai târziu.
 3. Conectează-ți contul de Netopia MobilPay. Dacă nu ai cont cu vreunul dintre acești procesatori dă un click pe linkuri și fă-ți un cont cu oricare în doar câteva minute. Acest lucru îți garantează 100% siguranță, iar noi vom folosi aceste conturi pentru a-ți trimite banii imediat în cont atunci când un client cumpără un bilet.
 4. Apasă pe „publică acum” și împărtășește evenimentul tău cu prietenii și cu fanii tăi.

Acești 4 pași sunt singurii necesari pentru a vinde bilete online. Nu există taxe suplimentare în afară de cele pe care le va aplica procesatorul tău de plată. Poți să folosești soluția noastră gratuit dacă te încadrezi în 50 de bilete vândute per eveniment.

Vinde bilete online pe website-ul tău dar și fizic la locația evenimentului.

Iată ce poți face cu ajutorul platformei ove.ro:

 • Număr nelimitat de evenimente create
 • Număr nelimitat de categorii de bilete, fiecare dintre acestea putând avea valori de preț diferite, perioade de vânzare configurate de tine, posibilitatea de invitații gratuite, asociere de locuri cu harta sălii de eveniment (în cazul în care ai o astfel de hartă)
 • Poți să îți creezi propria hartă a spațiului de eveniment
 • Adaugă add-ons care pot oferi pe lângă bilet mai multe beneficii interesante pentru clienți ce pot fi revendicate la eveniment: produse, vouchere sau acces multiplu.
 • Adaugă detalii despre eveniment, descriere și geolocație.
 • Selectează data și ora la care evenimentul va începe. Poți chiar să ai și evenimente perpetue.
 • Creează formulare personalizate prin care poți colecta informații de la clienții tăi, informații pe care le poți folosi ulterior în campanii de marketing.
 • Creează ecusoane pentru vizitatorii tăi în doar câteva secunde.
 • Vinde bilete direct pe website-ul tău prin funcția de embed. Sau poți vinde bilete direct la noi pe marketplace-ul ove.ro
 • Adaugă mai mulți membrii ai echipei oferindu-le diferite tipuri de acces în contul tău.