Plăţi cashless pentru evenimente şi festivaluri

Festivalurile de succes generează 60% din încasările lor din tranzacţii făcute la locul evenimentului prin intermediul plăţilor cashless. Sistemul nostru de plăţi cashless este extrem de uşor de setat, participanţii la evenimente o să se bucure de cât de uşor este de folosit iar tu, ca organizator, vei genera mai mult venit. Contactează-ne şi alfă cum poţi implementa sistemul de cashless payments pentru evenimentele tale.

Ce sunt plăţile cashless pentru festivaluri?

Festivalurile şi evenimentele de dimensiuni mijlocii sau mari oferă atât distracţie cât şi un loc unde participanţii se pot întâlni şi pot achiziţiona produse de la diferiţi comercianţi. Pe parcursul festivalului, participanţii pot cumpăra mâncare, băuturi, haine dar şi o mulţime de alte produse. O cale prin care se pot face plăţile este prin cash sau prin metoda tradiţională de plată cu cardul. Cu toate astea, cea mai bună cale de a realiza plăţile atât pentru tine, ca organizator, cât şi pentru vizitatorii şi comercianţii aflaţi la evenimentul tău este prin plăţi cashless într-un sistem închis.

Plăţile cashless într-un sistem închis sunt o cale excelentă de a îţi creşte economia festivalului. Prin acest sistem participanţii pot să-şi pună bani într-un cont virtual ce va fi folosit ulterior pentru achiziţionarea de bunuri de la comercianţii aflaţi în cadrul festivalului. Acest top-up poate fi făcut înainte de eveniment, atunci când se cumpără biletele sau în timpul evenimentului la punctele de top-up sau prin folosirea wallet-ului nostru digital.

Contul virtual poate fi accesat prin brăţări sau carduri NFC/RFID. In anumite cazuri, plăţile pot fi făcute prin wallet-ul mobil aflat pe telefonul participantului. Ove.ro îţi pune la dispoziţie atât brăţările şi cardurile NFC/RFID, wallet-ul, cât şi întreg sistemul de plăţi cashless care face economia festivalului să funcţioneze.

Contacteaza-ne

Pentru a permite efectuarea tranzacţiilor, comercianţii au nevoie să-şi instaleze o aplicaţie dedicată, compatibilă cu smartphone-urile lor. Această aplicaţie le permite să gestioneze evidenţa vânzărilor, pot taxa participanţii şi pot vedea rapoarte detaliate legate de vânzări. Această aplicaţie este POS-ul Oveit.

Cu ajutorul tehnologiei plăţilor cashless pentru evenimente şi festivaluri poţi atrage comercianţii la evenimentul tău, poţi permite participanţilor să îşi încarce wallet-ul virtual de dinaintea începerii evenimentului şi apoi poţi procesa plăţi în cadrul evenimentului. Atunci când evenimentul s-a încheiat, în baza unor rapoarte emise în timp real, poţi vedea tranzacţiile făcute de comercianţi şi poţi să îţi opreşti comisionul sau taxa prestabilită.

Acesta este doar un exemplu de avantaje pe care le poţi avea dacă implementezi plăţi cashless la evenimentele tale. Cu un sistem potrivit poţi conecta comercianţii şi participanţii astfel încât să creezi o economie activă şi energică ce îţi poate genera venituri îmbunătăţite şi date importante pentru evenimentele următoare.

Contacteaza-ne

Beneficii cashless la festivaluri şi evenimente.

Our recent projects

Our recent projects

1. Ușor de folosit: plățile cashless sunt ușor de folosit și de implementat. Majoritatea participanților la festivaluri sunt deja obișnuiți cu brățările RFID folosite la controlul accesului și la plăți.

2. Generează mai multe venituri: cu plăți cashless poți să ai access direct la economia creată în cadrul festivalului sau evenimentului tău de către comercianții prezenți la locație. Nu trebuie să te mai bazezi pe estimări, poți avea rapoarte de vânzări exacte și poți deveni partener cu comercianții din cadrul evenimentului tău împărțind procentual profitul generat. Astfel, există beneficii de ambele părți, principalul fiind: transparența.

Our recent projects

Our recent projects

3. Ai access la date: cu plățile cashless organizatorii de festivaluri și evenimente pot primi informații legate de întreaga experiență a participanților. Poți să înțelegi tot ce ține de comportamentul participanților din momentul în care au ajuns pe website-ul tău și au cumpărat bilete, până la momentul în care ajung la eveniment și chiar până la momentul în care termină de făcut cumpărăturile în cadrul evenimentului. Suma de bani rămasă în conturile participanților poate fi revendicată de aceștia, poate fi transformată în venit dacă nu este revendicată sau, de ce nu, poate fi donate către o cauză umanitară, astfel adăugându-se un nou element de valoare pentru evenimentul tău.

4. Personalizează experența clienților tăi: cu plățile cashless ai controlul asupra economiei evenimentului tău. Poți să stimulezi vizita participanților la standurile sponsorilor cu top-up-uri gratuite sau poți creea concursuri unde vizitatorii pot câștiga premii virtuale în wallet. Poți face top-up cu o anumită sumă de bani pentru oaspeții tăi VIP sau poți oferi discounturi limitate pentru comercianții parteneri ai evenimentului. Este uimitor ce poți construi atunci când gestionezi propria ta soluție de plăți cashless la festivalul sau evenimentul tău.

Our recent projects

Our recent projects

5. Împuternicește comercianții să vândă mai mult cu ușurință: cu plățile cashless comercianții pot câștiga mai mulți bani și pot înțelege mai bine ce funcționează pentru ei în cadrul evenimentului tău. Au acces în timp real la statistici și vor putea accepta plăți cu ușurință prin intermediul unei aplicații mobile POS.

Contacteaza-ne