OVE.ro

TEDxBaiaMare 2022 - "Missing Link"

Sep 24, 2022 at 10:00 ATP Tech Center, Bulevardul București 65, Baia Mare, România
Access type Price Order
Regular Ticket (OFFLINE) 69 EUR
Biletul îți va oferi acces la:
- o zi întreagă de eveniment
- masă de prânz, food & drinks, cafea de specialitate
- interacțiune cu speakerii și sesiune de autografe în Lounge Area
Late Bird Ticket (OFFLINE) 89 EUR
Biletul îți va oferi acces la:
- o zi întreagă de eveniment
- masă de prânz, food & drinks, cafea de specialitate
- interacțiune cu speakerii și sesiune de autografe în Lounge Area
General ONLINE 25 EUR
Acest bilet îți oferă acces Exclusiv la vizionarea integrală LIVE online a evenimentului TEDxBaiaMare 2022 - "Missing Link" din confortul casei tale. Vei avea parte de o experiență deosebită de eveniment online în care vei interacționa cu speakerii și cu partenerii evenimentului.

Order at least 2 tickets and you will get a 20 EUR price per ticket!

Order at least 3 tickets and you will get a 20 EUR price per ticket!

Order at least 4 tickets and you will get a 19 EUR price per ticket!

Order at least 5 tickets and you will get a 17 EUR price per ticket!

Order at least 10 tickets and you will get a 15 EUR price per ticket!


Povestea TEDxBaiaMare continuă și crește! Am devenit unul dintre cele mai apreciate evenimente TEDx din România și asta ne onorează!
Anul acesta, în 24 Septembrie, am pregătit pentru tine o nouă ediție excepțională ce va avea ca temă centrală “Missing Link”.

Te așteptăm la ediția a 4-a cu speakeri extraordinari, oameni care vor urca pe scena TEDxBaiaMare cu povești incredibile, idei provocatoare, și mesaje inspiraționale.
 
⏳Data: 24 Septembrie 2022
Locație: ATP Tech Center, Baia Mare
Descoperă mai multe despre eveniment: https://tedxbaiamare.com/
 

Missing Link

Universul este un întreg interconectat modelat de legături lipsă inexplicabile

De la biologia corpului uman la materia întunecată, legătura este existențială și esențială. Există o întreagă gamă de posibilități pentru aceste conexiuni, deși încă nu ne dăm seama cum funcționează totul. Acestea sunt Legăturile lipsă (missing links).

Legăturile lipsă inexplicabile conectează oameni, energie, evoluție, gravitație sau cunoștințe (idei), și ne guvernează însăși existența.

Istoria, prezentul și chiar viitorul nostru este plin de exemple vii în care verigile lipsă au fost, sunt și vor fi instrumente pentru a deschide noi orizonturi societăților și științelor.

TEDxBaiaMare

TEDxBaiaMare este un eveniment complex, scopul lui fiind de a reuni minți luminate capabile să împărtășească idei dintr-o gamă largă de subiecte, toate în spiritul încurajării învățării, inspirației și exaltării.
Reunind un grup divers de vorbitori, TEDxBaiaMare își propune să dea glas minților creative, vizionare, excepționale, totul pentru a construi o zi plină de inspirație.
 
Pentru a permite accesul unei audiențe tot mai mari la experiența TEDxBaiaMare și ediția din acest an va fi una hibridă, offline și online. Biletele online oferă acces la transmisiunea LIVE online a evenimentului prin platforma Eventmix.