OVE.ro

Sesam Deschide-te! - NLP.Events

Apr 17, 2019 at 18:00 Hotel International, Iasi, Romania
There are no available tickets

Sesam Deschide-te! - NLP.Events

 

Exista momente cand avem nevoie sa ne accesam instant resursele interioare pentru a trece cu succes, usor si fara efort prin situatii imprevizibile, pentru a performa dintr-un spatiu al echilibrului interior, indiferent de circumstantele subiective, sau pentru a rezolva blocaje in situatii aparent fara iesire.

Daca ar fi sa te invit la un seminar in care sa primesti formulele magice pentru Sesam, locul din tine unde iti stochezi starile interioare cu resurse si sa le activezi oricand ai nevoie de ele, ar avea valoare pentru tine sa participi?

Motivarea, entuziasmul, siguranta, increderea, bucuria, sunt toate stari arhivate intern prin experientele traite deja. Ele pot fi mutate in timp si spatiu si accesate, stimulate si folosite in mod intentionat.

Sesam deschide-te! este un seminar practic, care iti arata o perspectiva de gandire diferita pe care sa o stapanesti, pentru ca asa cum spunea Albert Einstein, „Nu poţi rezolva o problemă la acelaşi nivel de gândire la care a fost creată. »

 

Ce vei invata ?

– sa iti accesezi nivelul de gandire al solutiilor si rezolvarii de probleme

– sa intri in stari cu resurse (motivare, entuziasm, incredere, siguranta) oricand ai nevoie de ele – la un examen, la un meeting, etc

– sa creezi imprejurarile cele mai potrivite pentru cresterea ta

– sa generezi optiuni si comportamente alternative la blocaje aparente

– sa raspunzi situatiilor de stres fiind in cea mai buna varianta a ta

– sa faci un shift de focus de fiecare data cand ai nevoie

 

De ce este acest seminar pentru tine ?

– pentru ca traim intr-o societate in care singurul lucru sigur este schimbarea, iar tu ai nevoie de abilitati pentru comportamente flexibile

– pentru ca simti ca responsabilitatea de a te afla in controlul starilor tale iti apartine

– pentru ca in functie de sistemul tau intern de reprezentare a realitatii, iti accesezi resursele diferit, iar tu doresti sa afli care este modul care ti se potriveste cel mai bine si cum sa lucrezi cu asta.

Este foarte important sa stii ca aceste chei de deblocare a resurselor interioare nu vor face sa dispara situatiile cu adevarat de rezolvat din viata ta, ci iti permit sa iti pastrezi o minte clara si sa gestionezi tipare emotionale coplesitoare in situatii unde ai nevoie sa performezi.

Cum ar arata viata ta daca ai stii ce sa faci atunci cand nu stii ce sa faci? Cum te-ai simti sa inveti sa iti folosesti mintea astfel incat sa ai variante?

Vino la workshopul Sesam deschide-te si deschide poarta bogatiei tale interioare cu chei concrete, eficiente si testate. Drumul abia incepe, esti pregatit?

 

Cum particip? Intrarea la eveniment se face exclusiv pe baza de bilet. Biletele pot fi achizitionate doar online, incepand cu data de 27 martie.