OVE.ro

Romanian Design Week 2020 - Combinatul Fondului Plastic

12 - 20 Sep 2020 Combinatul Fondului Plastic (Strada Băiculești, nr. 29)
There are no available tickets

Principala destinație Romanian Design Week 2020 va fi Combinatul Fondului Plastic, un spațiu cu o istorie specială.

Păstrăm tema anunțată pentru 2020, CHANGE, și propunem o selecție de proiecte și evenimente aliniate la ce înseamnă în prezent schimbarea. 

Siguranța vizitatorilor este o prioritate pentru noi: în cadrul RDW 2020 vom ține cont de toate reglementările aflate în vigoare la momentul desfășurării. 

Biletele sunt disponibile exclusiv online și limitează vizitele la un interval de timp de 2 ore. Alocarea fiecărui interval orar se face ținând cont de capacitatea maximă a spațiului astfel încât să fie asigurată o distanță de min. 2 m între persoane. Intervalul de vizitare va fi menționat în avans pe fiecare bilet. Conform legislației în vigoare, este necesar ca fiecare vizitator să completeze datele personale (nume, prenume, e-mail și telefon) în formularul de achiziție a biletelor online. 

Studenții au acces gratuit în cadrul Romanian Design Week, folosind codul RDW4Students în formularul de achiziție a biletelor și în baza carnetului de student prezentat la intrarea în expoziție. 

Accesul fiecărui vizitator se va face doar după termometrizarea noncontact a acestuia și va fi permis doar dacă vizitatorul are o temperatură sub 37,3 și doar în condițiile purtării de mască de protecție, care va trebui să acopere gura și nasul pe toată durata vizitei. 

Mai multe despre măsurile de siguranță găsiți aiciAcestea vor fi actualizate constant astfel încât să vă bucurați de această ediție RDW în cele mai sigure condiții.

Parte din circuitul Romanian Design Week 2020 este si Design Flags, o serie de șapte expoziții prezentate în premieră în România, care documentează evoluția designului din perspective culturale internaționale, care vor fi găzduite de spațiul Qreator by IQOS în perioada 13-20 septembrie 2020. Accesul la Design Flags este gratuit și este dedicat exclusiv persoanelor 18+.

Mulțumim partenerilor care au ales să ne susțină în aceste vremuri fără precedent.

___________________

Romanian Design Week 2020

Un proiect: The Institute
Prezentat de: UniCredit Bank
Partener principal : IQOS, care prin Design si Tehnologie susține conversația despre noi perspective
Parteneri: Absolut, Electrica S.A., ASAP România, Urban Monkey, Regina Maria
Susținut de: Jidvei, SavanaCuloare, Siniat Romania
Co-producători: Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte
Proiectul cultural finanțat de: Ministerul Culturii
Parteneri culturali: Institutul Cultural Român / Romanian Cultural Institute, Muzeul Național de Artă al României, Uniunea Artiștilor Plastici din România, Combinatul Fondului Plastic
Parteneri media strategici: Rock FM, Radio România Cultural
Parteneri media: Contemporary Lynx, Designist.ro, FEEDER.ro, Glamour, Igloo media, Inspiration is +, IQads, RFI Romania, Modernism Punct Ro, Molecule F, Munteanu, Şapte Seri, V fair, Revista Zeppelin, Zile și Noptț, World Architecture Community
Concept comunicare: Gavrilă&Asociații
Partener de monitorizare: mediaTRUST Romania