OVE.ro

Romanian Design Week 2019

17 - 26 May 2019 Piața Universității
There are no available tickets

Cea de-a șaptea ediție Romanian Design Week are loc între 17 și 26 mai și aduce în prim plan comunitățile creative ale orașului. 

Festivalul, care a devenit din ce în ce mai complex de la o ediție la alta, susține și amplifică și în 2019 discursul industriilor creative locale, subliniind contribuția majoră pe care comunitățile creative o au la transformarea capitalei într-un oraș cu adevărat modern și european.

Romanian Design Week 2019 va include, ca și în anii precedenți, expoziția centrală care prezintă 200 dintre cele mai bune lucrări de design și arhitectură ale anului anterior. Arhitectura expoziției centrale va fi semnată și anul acesta de Attila KIM Architects. 

Costul biletului de acces este de 20 RON. 

Achiziționând acest bilet, vei avea acces la Expoziția Centrală Romanian Design Week. 
*Posesorii de carduri George vor avea acces gratuit la eveniment. 
Elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de acces gratuit la eveniment, în baza actelor doveditoare (talon de pensie, carnet de elev/student).

Un proiect: The Institute

Prezentat de: George, Primul banking inteligent

Susținut de: glo

Parteneri: Absolut, Medlife, Ikea, Illy, Cemacon, Renault

Un proiect co-finantat de: AFCN

Co-producători: PMB, Expo Arte, ICR

Franța – Țară invitată la Romanian Design Week este o Manifestare organizată în cadrul sezonului România – Franța 2019: Sezon România-Franța / Guvernul Romaniei / Ambasada Franței / Institutul Francez / ICR

Parteneri media strategici: Promenada Mall, Rock FM, Radio Romania Cultural, TVR

Parteneri media: Arhitext, Compania Națională Aeroporturi București, Designist, DesignWanted, Dezeen, Feeder, Icon Design Italia, Igloo, IQads, InspirationistModernism, Molecule F, Revista Arhitectura, RFI România, Șapte seri, Thesignspeaking, V Fair, Zeppelin, Zile și Nopți, TPS, Big See

Parteneri de monitorizare: mediaTRUST România

Furnizori oficiali: Intercontinental, 360 Revolution, Kaustik, OVE