OVE.ro

Povestea Succesului: Capitole de Creștere în Antreprenoriat

Apr 09, 2024 at 16:00 Hotel Magus
There are no available tickets

Maramureș Business Club vă invită la un eveniment de excepție în data de 9 Aprilie 2024, la Hotel Magus din Baia Mare, începând cu ora 16:00.

Într-o lume unde fiecare afacere începe cu un vis, transformarea acestuia în realitate este povestea pe care dorim să o spună toți antreprenorii. „Povestea Succesului: Capitole de Creștere în Antreprenoriat” este un eveniment unic, conceput pentru a te ghida prin etapele fundamentale ale creșterii afacerii tale, inspirat de transformarea legendară a Cenușăresei. Este mai mult decât un seminar - este o călătorie narativă care va rescrie felul în care percepi antreprenoriatul.

Membrii Maramureș Business Club au acces GRATUIT la eveniment.

Conceptul Evenimentului:

Acest eveniment de patru ore este structurat în patru acte principale - Introducerea, Intriga, Punctul Culminant și Deznodământul - fiecare reprezentând o fază crucială în evoluția afacerii tale. Vom porni de la zilele umile și incerte ale începuturilor, trecând prin provocările și adversitățile care testează viziunea și determinarea fiecărui antreprenor, și ajungând la triumful creșterii sustenabile și succesului pe termen lung.

 

Pentru Cine Este Acest Eveniment?

„Povestea Succesului” este dedicat antreprenorilor și managerilor care sunt în căutarea inspirației și a cunoștințelor esențiale pentru a-și scala afacerile. Indiferent dacă te aflii la începutul drumului sau ești deja pe calea creșterii, vei descoperi strategii valoroase și insight-uri care te vor ajuta să navighezi cu incredere prin complexitățile antreprenoriatului.

 

Ce Vei Învăța?

- Mindset Antreprenorial: Cum să-ți modelezi gândirea pentru succes și să depășești obstacolele mentale.

- Sistematizarea Afacerilor: Înțelegerea proceselor și sistemelor care stau la baza unei creșteri eficiente și durabile.

- Aspecte Legale: Cum să navighezi prin complicațiile legale ale expansiunii, asigurându-te că afacerea ta este protejată.

- Strategii de Creștere: Explorarea diverselor căi de scalare a afacerii, inclusiv francizarea și alte modele de expansiune.

 

De Ce Să Participi?

Participând la „Povestea Succesului”, vei avea ocazia nu doar să înveți, ci să trăiești o experiență transformativă. Te vei conecta cu alți antreprenori, vei împărtăși povești și vei găsi inspirație în narativa Cenușăresei, o metaforă puternică pentru parcursul afacerii tale. Acest eveniment îți va oferi instrumentele necesare pentru a scrie următorul capitol al succesului tău antreprenorial.

Alătură-te nouă în această călătorie extraordinară și transformă-ți viziunea în realitate. Descoperă cum să navighezi prin incertitudinile antreprenoriatului și cum să pui bazele unui viitor de succes. „Povestea Succesului: Capitole de Creștere în Antreprenoriat” te așteaptă să fii parte din această narativă inovativă.

 
Taxa de participare:
Early Bird: 49 EUR (până pe 3 Aprilie)
Late Bird: 79 EUR 
Îți oferă acces și la Coffee Break cu produse de patiserie.
 
Speakeri:

Paul Voicu - Consultant pregătire francizare

Sunt un optimist convins, pasionat de a descoperi afaceri și antreprenori, noi moduri de scalare.

Franciza m-a purtat prin lume și mi-a deschis perspectivele. Am întâlnit oameni, culturi, am cunoscut afaceri. Am căpătat un nivel de acces pe care puțini oameni îl au și sunt recunoscător pentru asta în fiecare zi. Cred în business-uri colaborative și bine organizate și vreau să contribui la succesul lor. Și mai cred în antreprenori români care visează mare (și lucrează în mod conștient la visele lor).

 

Anca Ioana Bândac - Consultant optimizare procese

Sunt o persoană pragmatică, cu focus pe rezultat, pasionată de găsirea soluțiilor și de tehnologie. Sunt specializată în implementarea sistemelor de CRM și în optimizarea proceselor. Am dezvoltat o companie de la zero din Ungaria în România și am contribuit la optimizarea proceselor în peste 200 de companii din țara noastră. Îmi place comunicarea cu sens și să vin cu lucruri practice, măsurabile, soluții și rezultate la provocările concrete ale antreprenorilor. Cred că una din puterile importante în orice companie este cât de rapid implementează ce își propune iar ce îmi doresc este să inspir și să provoc cât mai mulți oameni să treacă rapid  la acțiune. 

 

Raluca Trifan - Consultant în management sistematic

Cu o carieră de 20 de ani în management, resurse umane și antreprenoriat, pasiunea mea este să transform echipele de management în entități autonome și performante. Ca expert în management sistematic și dezvoltare organizatională, facilitez creșterea și succesul unor afaceri diverse (It, Digital marketing, Franciza, Productie, Consultanta, Energie solara, Imobiliare, etc), și mă concentrez pe construirea unei culturi organizaționale orientate către rezultate și dezvoltarea personală a membrilor echipei. Lucrez deopotrivă atât pe partea tehnică și profesională, cât și pe cea emoțională sau mentală, urmărind în special legăturile între cele doua la nivel de management. Cred cu tărie în puterea unei echipe de management autonome de a generara succes durabil pentru orice afacere. Cu instrumente de lucru și tehnici avansate de coaching sistemic, îi acompaniez pe clienții mei să-și atingă obiectivele cu încredere și claritate.

Dacă dorești să descoperi cum poți transforma echipa ta de management și să construiești o afacere durabilă și de succes, vino sa explorăm împreună posibilitățile.

 

Irina Vasile - avocat și partener Lexters

Conduc departamentul de proprietate intelectuală și de franciză și departamentul de fuziuni și achiziții în cadrul Lexters. Experiența vastă în aceste domenii mi-a permis să reprezint o gamă largă de clienți, de la startup-uri la corporații, în tranzacții complexe și cu mize mari.

Sunt consultant pentru companii pentru cele mai importante litigii ale acestora, inclusiv dispute complexe legate de franciză, mărci comerciale, brevete, secret comercial, concurență neloială, dispute între acționari și alte pretenții legate de tehnologie.