OVE.ro

Motanul incaltat

Apr 09, 2023 at 12:00 Sala Teatrului de Animatie Imaginario - Bd.Independentei, nr.14.
There are no available tickets

Fiul cel mic al morarului, rasfatatul familiei, primeste mostenire un motan. Desi pare cel mai ghinionist dintre cei trei frati, norocul este insa de partea lui deoarece curand descopera ca mintea iscusita a prietenului sau felin il va scoate din multe incurcaturi si ii va aduce implinirea dorintelor. Motanul il invata pe tanar cum sa obtina in viata ceea ce isi doreste si il ajuta sa devina dintr-un om simplu un adevarat print.
Povestea Motanului Incaltat e deopotriva seducatoare, atat prin jocul sagalnic propus de insusi Charles Perrault, cat si prin satisfactia pe care o aduce reusita eroului si a simpaticului Marchiz de Carabas.

În conformitate normele de protecție sanitară prevăzute în Hotărârea nr. 34/6.01.2022, condițiile de acces la spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” se modifică. Astfel, în cazul în care rata de incidență cumulată la 14 zile în Municipiul Ploiești este mai mică sau egală cu 1/1000, este permisă participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii de spectacole, iar dacă va fi depășită această valoare a ratei de incidență, participarea publicului va fi permisă până la 30% din capacitate. Accesul se va face pe baza prezentării certificatului verde sau a rezultatului negativ valabil al unui test RT-PCR sau al unui test antigen. Aceste măsuri nu se aplică în cazul minorilor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani şi sunt însoţiți de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani, care va prezenta certificatul verde sau rezultatul negativ valabil al unui test RT-PCR/test antigen.