OVE.ro

Mind, Body & Soul ReDiscovery Bootcamp - NLP.Events

15 - 17 Jun 2019 Comunca Borca, Județul Neamț
There are no available tickets

Mind, Body and Soul ReDiscovery Bootcamp - NLP.Events

 

Mind, Body and Soul ReDiscovery este primul program de tip bootcamp ce îmbină tehnici NLP –(programare neuro-lingvistică) cu activități fizice de loisir și exerciții de reconectare cu sinele.

Pe parcursul celor 3 zile participi la 15 activități menite să te deconecteze de la rutină și să îți ofere un safe-space în care te redescoperi și în care îți poți depăși în mod conștient limitele.

 

Unde are loc prima ediție MBS Bootcamp?

 Vom petrece cele trei zile pe Valea Bistriței, în comuna Borca, județul Neamț, la mai puțin de trei ore distanță de Iași, în mijlocul naturii montane, departe de agitația orașului, la Cabana Căprioara. Locația armonizează perfect elementele tradiționale cu tehnologia, oferind camere duble, camere twin, o cameră triplă, loc de parcare, bucătărie, teren de fotbal.

 

Cui îi este adresat programul?

MBS Bootcamp este un program dedicat atât celor interesați de tehnicile NLP cât și celor pasionați de mișcare precum si de dorința de schimbare din interior a realității cotidiene. Numărul total de participanți este limitat la 25, pentru a menține un standard ridicat al activităților din bootcamp ce facilitează experiența.

 

Ce primești?

- cazare 2 nopți în camera dublă/twin/triplă. Camerele pot fi ocupate și în regim single (vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă detaliată).

- meniu complet (6 mese – 2 prânzuri, 2 mese de seară, 2 mic dejun-uri, 1 gustare pe munte)

- workshop-uri de dezvoltare personală

- activități outdoor

- activități de calibrare cu sinele

- lucru în echipă și individual

- jocuri constructive

- provocări permanente

- seri unice în jurul focului de tabără

- certificat personalizat de participare

 

Ce investesc?

Prețul pentru MBS ReDiscovery Bootcamp este de 950 RON dacă alegi să vii doar tu sau de 1650 RON dacă mai vii cu o persoană dragă.

 

Ai o întrebare?

Vrei să afli mai mult? Dorești să știi dacă Mind, Body and Soul ReDiscovery Bootcamp ți se potrivește? Contactează-ne ACUM prin formularul de contact de pe www.nlp.events sau prin mesaj direct pe pagina de Facebook (http://fb.com/nlpeventsro).

 

Aspecte importante de luat în considerare înaintea rezervării locului:

  • MBS ReDiscovery este un program de tip Bootcamp ce oferă activități de grup în mod constant, participarea la activități fiind obligatorie sau recomandată. În momentul înscrierii vă rugăm să luați la cunoștință acest aspect.
  • În cazul optării pentru un loc single într-o cameră double/twin/triple există posibilitatea de a împărți o cameră cu un alt/alți participant(i) al/ai bootcamp-ului.
  • Datorită infrastructurii existente, ultimele cinci locuri rezervate vor fi distribuite în camere cu baie comună, care beneficiază de toate beneficiile programului.
  • Suma achitată pentru acest program este finală, NLP.Events neoferind rambursări datorită termenilor contractuali cu furnizorii. În situații imprevizibile, în care nu puteți ajunge, există posibilitatea de a schimba numele participantului de pe biletul dumneavoastră.

 

Cum particip? Participarea la MBS ReDiscovery Bootcamp, ediția I, se face exclusiv pe baza de bilet. Biletele pot fi achizitionate doar online, incepand cu data de 11 aprilie.