OVE.ro

Micul Magician - la Casa Magicianului - ANULAT!

Oct 25, 2020 at 11:00 Str. Vasile Lascar, nr. 132
There are no available tickets

La Casa Magicianului vă aşteaptă o oră veselă de show interactiv, alături de actorul-magician, care vă va bucura familia cu trucuri magice şi iluziiapariţii şi dispariţii de obiecte, bile şi eşarfe care îşi schimbă culoarea.

Copiii vor avea parte şi de o surpriză la finalul spectacolului: apariţia porumbeilor cu care aceştia îşi pot face poză. Aşezând micuţul înaripat alb pe braţ şi, bineînţeles, purtând jobenul magic, spectactorii noştri vor putea imortaliza clipa în care au devenit, pentru scurt timp...un Mic Magician!

În schimb, adevăratul moment în care copilul îşi va asuma rolul de iluzionist este acela în care va avea ocazia să înveţe un truc pentru a-şi impresiona părinţii.

Spectacolele noastre se desfăşoară la sediul Teatrului de Magie, Casa Magicianului, din strada Vasile Lascăr 132 (între Bvd. Dacia şi Str. Eminescu) şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani.

Accesul în Casa Magicianului se face cu 15 minute înainte de spectacol.

IMPORTANT: Poziționarea în sală se va face conform normelor, cu un spațiu liber între spectatori, ca măsură pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. De asemenea, vă punem la dispoziție dezinfectant, iar persoanele care prezintă simptome de infecție respiratorie (febră, tuse etc.) nu au voie în sală. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru copiii cu vârsta de peste 5 ani și pentru părinți/ însoțitori.

Odată cu participarea la eveniment vă dați acordul pentru folosirea pozelor (făcute în timpul spectacolului) pe conturile noastre de social media.

Director-fondator: Andrei Teaşcă