OVE.ro

Meaningful Communication - NLP.Events

Mar 09, 2019 at 14:00 Hotel International, Iasi, Romania
There are no available tickets

Este mai important pentru tine să arăți că ai dreptate într-o relație sau calitatea relației contează ? Care sunt cauzele principale ale problemelor de comunicare și ce soluții avem ?

Știai că 93% din comunicare este bazată pe limbajul non-verbal (tonalitate și gesturi corporale) și că doar 7% este formată din cuvinte care, folosite în mod inconștient duc la comunicări in business, cu partenerul/partenera de viata, cu copiii si parintii, mai mult sau mai puțin fructuoase ?

Ei bine, ar avea valoare pentru tine să înveți să stăpânești baza acelor 93% prin învățarea Rapportului din programarea neuro-lingvistică astfel incat să poți să stabilesti o conexiune la nivel subconștient cu orice persoană, in orice moment ?

Cum ar fi să înveti să îți structurezi gândirea și să o flexibilizezi prin tehnici concrete de ierarhizare a ideilor astfel încât să alegi să răspunzi in cel mai potrivit mod în loc doar să reacționezi ?

Dacă dorești ca mesajele tale să ajungă la interlocutor, sau dacă iți dorești doar ca acesta să te asculte și atât, să ia la cunoștință sentimentele tale prin ascultarea activă, gândește-te doar la cum ar arăta relațiile din toate ariile vieții tale dacă ai ști să vorbești pe limba interlocutorului tău, în funcție de sistemul său predominant de reprezentare al realității: vizual, auditiv, kinestezic sau Audio Digital?

Cum ar fi dacă ai mai veni cu cineva, persoana cu care comunici cel mai des ca să resetați și să optimizați procesul comunicativ, alături de cei trei speakeri ai evenimentului ?

Cum faci primul pas ? Intrarea la evenimentul Meaningful Communication - NLP.Events se face exclusiv pe baza de bilet. Biletele pot fi achizitionate exclusiv ONLINE, incepand cu data de 06 februarie, prin www.nlp.events și OVE.ro.