OVE.ro

MândrIE maramureșeană

23 - 25 Jun 2023 Muzeul Satului Baia Mare
Access type Price Order
BILET VINERI 23 IUNIE 2023 25 RON
PROIECȚIE SPECIALĂ A FILMULUI RAMON, INVITAȚI SPECIALI: PAVEL BARTOȘ, DAN IOSIF ȘI JESUS DEL CERRO
CONFERINȚĂ
TARG " FĂURIT CU MĂIESTRIE"
DEGUSTARE DE VIN, ATELIERE GRATUITE PENTRU COPII
INVITATI CARE VOR URMEAZA A FI ANUNTATI
BILET SÂMBĂTĂ 24 IUNIE 2023 50 RON
BILETUL CUPRINDE ACCES:
CONCURS "POARTĂ O IE CU MÂNDRIE !"
PREZENTARE DE II DIN COLECȚIA STELA MOLDOVANU
INVITATĂ SPECIALĂ - STELA MOLDOVANU - FONDATOAREA MĂIESTRIA
FRAȚII CHINDRIȘ ȘI ANDA HOROBA
INVITAȚI SPECIALI - LUPII LUI CALANCEA
DEGUSTARE DE VIN, ATELIERE GRATUITE PENTRU COPII
BILET DUMINICĂ 25 IUNIE 2023 39 RON
CONCERT PAULA SELING
RECITAL DIANA TOPAN
TÂRG "FĂURIT CU MĂIESTRIE", TOMBOLA CU PREMII ȘI MULTE ALTE SURPRIZE, ACCES ATELIERE PENTRU COPII, DEGUSTARE DE VIN
ABONAMENT MÂNDRIE MARAMUREȘEANĂ 79 RON
ABONAMENTUL CUPRINDE ACCES GRATUIT ÎNTREG WEEKENDUL LA : EXPOZITIILE, ATELIERELE DE CREAȚIE, PROIECȚIA FILMULUI - RAMON,CONCERT LUPII LUI CALANCEA, PAULA SELING, FRAȚII CHINDRIS SI ANDA HOROBA, MULTI INVITATI SURPRIZA,TÂRG FĂURIT CU MĂIESTRIE, CONCURS "POARTĂ O IE CU MÂNDRIE !"

Order at least 10 tickets and you will get a 72.10 RON price per ticket!


 
Ediția din acest an este despre bucurIE, despre trei zile în care ne vom bucura din plin de un eveniment gândit cu mare drag de către echipa noastră, iar alături de invitați vă promitem că pe parcursul acestor trei zile veți avea cele mai frumoase amintiri ce au în centru tradițiile și frumusețea straielor din Maramureș.
Trei zile magice în care alături de noi se va afla PAVEL BARTOS și echipa de regizori pentru o proiecție specială a filmului Ramon, STELA MOLDOVEANU - una dintre cele mai cunoscute femei care promovează IA, FRAȚII CHINDRIIȘ și ANDA HOROBA, iar pentru prima dată la MândrIE maramureșeană ne încântă cu prezența LUPII LUI CALANCEA într-un concert de zile mari . 
Suntem onorați să o avem alături de noi, în 2023 pe PAULA SELING, o maramureșeancă extrem de iubită și apreciată atât în țară cât și în străinătate și care a acceptat provocarea noastră de a fi imaginea acestei ediții. 
 
Vor fi trei zile magnifice în care concertele se vor împleti armonios cu șezători, ateliere pentru copii și nu numai, proiecție de film , prezentări de carte, degustare de vin, multă muzică bună, o nouă ediție a târgului nostru "Făurit cu MăiestrIE" și multe alte surprize pe care abia așteptăm să vi le dezvăluim. Concursul nostru, "Poartă o IE cu MândrIE ! " a ajuns la o nouă ediție și vă așteptăm să vă pregătiți hainele tradiționale și să ne spuneți ce vă leagă de acestea. 

De asemenea, mulți alți invitați urmează a fi anunțați în curând ! <3