OVE.ro

MândrIE maramureșeană

23 - 25 Jun 2023 Muzeul Satului Baia Mare
There are no available tickets

 
Ediția din acest an este despre bucurIE, despre trei zile în care ne vom bucura din plin de un eveniment gândit cu mare drag de către echipa noastră, iar alături de invitați vă promitem că pe parcursul acestor trei zile veți avea cele mai frumoase amintiri ce au în centru tradițiile și frumusețea straielor din Maramureș.
Trei zile magice în care alături de noi se va afla PAVEL BARTOS și echipa de regizori pentru o proiecție specială a filmului Ramon, STELA MOLDOVEANU - una dintre cele mai cunoscute femei care promovează IA, FRAȚII CHINDRIIȘ și ANDA HOROBA, iar pentru prima dată la MândrIE maramureșeană ne încântă cu prezența LUPII LUI CALANCEA într-un concert de zile mari . 
Suntem onorați să o avem alături de noi, în 2023 pe PAULA SELING, o maramureșeancă extrem de iubită și apreciată atât în țară cât și în străinătate și care a acceptat provocarea noastră de a fi imaginea acestei ediții. 
 
Vor fi trei zile magnifice în care concertele se vor împleti armonios cu șezători, ateliere pentru copii și nu numai, proiecție de film , prezentări de carte, degustare de vin, multă muzică bună, o nouă ediție a târgului nostru "Făurit cu MăiestrIE" și multe alte surprize pe care abia așteptăm să vi le dezvăluim. Concursul nostru, "Poartă o IE cu MândrIE ! " a ajuns la o nouă ediție și vă așteptăm să vă pregătiți hainele tradiționale și să ne spuneți ce vă leagă de acestea. 

De asemenea, mulți alți invitați urmează a fi anunțați în curând ! <3