OVE.ro

Conferinta interactiva LifeHax #1

Mar 23, 2018 at 08:30 Cinema PRO
Access type Price Order
Acces normal 189 EUR
Suntem fericiti sa va putem oferi o zi plina de experiente inedite. Va pregatim o agenda interactiva, un decor natural, oportunitati de socializare, welcome pack personalizat si multe alte surprize!

Order at least 3 tickets and you will get a 176 EUR price per ticket!

Order at least 8 tickets and you will get a 158 EUR price per ticket!

Acces VIP 805 EUR
Iti place povestea LifeHax si vrei sa contribui semnificativ la construirea celei mai mari comunitati multi-disciplinare de life hackeri? Aceasta donatie ofera tratament VIP la LifeHax #1, o invitatie la cina festiva dedicata speakerilor si partenerilor, de dupa eveniment si alte beneficii.

LifeHax # 1 este o conferinta interactiva, multi-disciplinara, care reuneste peste 400 de persoane active, interesate de life hacking. Modul in care ne gestionam fiecare parte a vietii influentează fericirea si performanta noastra generala. Putem sa ne controlam propriile decizii cu privire la ceea ce mancam, la ce bem, ce gandim, cate exercitii facem si cum ne organizam ziua cu scopul de a ne imbunatati radical calitatea vietii. Life hacking-ul inseamna a prelua controlul asupra propriei persoane!

Speakerii internationali inspira si uimesc audienta impartasind reusitele lor, in timp ce speakerii romani povestesc despre ideile lor si comunitatile de life hackeri pe care le construiesc in jurul acestora. LifeHax #1 se experimenteaza!