OVE.ro

KOMOREBI. Lumina care se filtreaza printre copaci

May 31, 2023 at 18:30 Sala Teatrului de Animatie Imaginario - Bd.Independentei, nr.14.
There are no available tickets

„KOMOREBI. Lumina care se filtreaza printre copaci” este drumul initiatic al unui barbat in lupta cu Frica. Este o poveste invaluita de dragoste, umor si curaj despre traume deconstruite, despre iubire si acceptare. Ce mai inseamna azi sa fii un „barbat adevarat”? O disectie actuala a parcursului catre sine si a impactului pe care il are descoperirea adevaratului chip, ascuns sub masti fabricate.

Evenimentul va fi urmat de o sesiune de discutii cu publicul si echipa artistica care va fi moderata de psih. Silvia Ciubotaru, coordonatoarea proiectului „In a Relationship”, un proiect de educatie impotriva abuzurilor, dedicat tinerilor.

„In acest piesaj in care barbatul nu mai merita decat dispret si ocara, un spectacol lucid si bine articulat atat in discursul scenic, cat si in cel social e mai mult decat o gura de normalitate. (…)
„Komorebi. Lumina care se filtreaza printre copaci” pare un titlu greu de tinut minte pentru un spectacol. Si nu are prea multa legatura cu subiectul in sine. Frumusetea metaforei acestui cuvant intraductibil din limba japoneza, aceasta stare de gratie aproape chinestezica pe care o evoca o imagine atat de bogata in stimuli, e foarte asemanatoare, insa, cu propunerea pe care acest spectacol frumos si emotionant o face spectatorilor: sa ne gandim macar inr-o seara, la un spectacol de teatru, la fricile barbatului de langa noi; adica la fricile noastre, ale tuturor.” (Alina Epingeac)

Spectacol recomandat persoanelor cu varsta peste 14 ani.