OVE.ro

Innovations for Tomorrow. Implications of the 4th Industrial Revolution

May 24, 2017 at 09:00 Apollo 111, Palatul Universul, Actor Ion Brezoianu, 23-25
There are no available tickets

Conferinta Innovations for Tomorrow: Implications of the 4th Industrial Revolution are loc in 24 mai, de la ora 09:00 la Teatrul Apollo 111.

Temele includ automatizarea și efectele ei, digitalizare, descoperiri medicale, medicină personalizată, viitorul transportului, future of work, robotică, AI sau cum arată noile modele de business inovativ în industrie. Printre vorbitorii confirmați se numără Augustin Jianu, Ministrul Comunicațiilor și al Societății Informaționale, Andrei Țărnea, Comisar al Sezonului Franța-România; Dragoș Pâslaru, economist si fost ministru al muncii; Carmen Oprea, Founder, Socital (AI & Data Science), Ioan Istrate, un tânăr român ce a construit în Los Angeles primii avatari de roboți umanoizi; Ioan Iacob, CEO Qualitance despre Machine Learning, Dr. Flavia Zant, despre inovațiile în genetică sau Petrică Dulgheru, chimist stabilit în Belgia care va vorbi despre efectele automatizării asupra industriei auto.

Sub egida World Economic Forum, comunitatea de Global Shapers din Bucuresti  construiește acest eveniment ca urmare a unei serii de conversații ale WEF la Davos, dar și ca urmare a discuțiilor din alte evenimente globale. Conferința din 24 mai este organizată în colaborare cu Hello Tomorrow, una dintre cele mai mari competiții și comunități pentru start-ups în știință și tehnologie din lume.