OVE.ro

Gala de Premiere Internetics 2022

15 - 17 Nov 2022 Nord Events Center by Globalworth
There are no available tickets

Internetics, proiect iniţiat de The Institute şi susţinut de UniCredit Bank, sărbătoreşte pe 17 noiembrie, de la ora 19:30, câştigătorii ediţiei cu numărul 22. Gala de Premiere Internetics 2022 va avea loc la Nord Events Center by Globalworth (Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 4- 6).

Evenimentul se va desfăşura sub tema ediţiei: “Do Good Through Digital”. Anul acesta, Internetics lansează un call to action către branduri și agenții de publicitate sub mesajul “Do Good Through Digital”. Internetics crede în puterea brandurilor de a se implica într-un mod sustenabil și cu impact real în problemele sociale ale comunității și de a-și utiliza platformele de marketing digital și tehnologiile de care dispun sau pe care le pot dezvolta pentru a aduce o contribuție în societate.

Pentru a transmite mesajul, Internetics utilizează în campanie imagini generate prin inteligența artificială de către platforma MidJourney, cu focus pe trei teme mari – mediu, sănătate și educație:

Am visat cum poate fi o Românie mai bună. Apoi am scris şi-am trimis visele inteligenţei artificiale Midjourney care le-a pictat în imagini. Astfel, prin digital aspiraţiile sunt mai aproape de a deveni aievea.

Competiţia 2022 reuneşte 209 înscrieri, 37 de agenții și companii participante şi peste 80 de juraţi implicaţi în procesul de evaluare a proiectelor. Categoria cu cele mai multe înscrieri este Digital Strategies – cu 79 de lucrări, urmată de Digital Campaigns – cu 63 de înregistrări în concurs, apoi Digital Platforms – cu 58 de înscrieri.

Gala de Premiere Internetics 2022 va fi prezentată de Andi Moisescu.

***

Internetics este un proiect THE INSTITUTE.

Partener principal: UniCredit Bank

Parteneri: Absolut, Coca Cola, Answear.ro, Kozel, YouTube, Black Rhino Radio

Eveniment găzduit de: Globalworth

Parteneri media strategici: YOOH, Euromedia, B365

Parteneri media: Biz, IQads, Smark, Paginademedia.ro, spotmedia.ro, Rador, ZonaIT

Parteneri tradiționali: Gavrilă&Asociații, Netvibes, mediaTRUST

***

Fondat şi organizat de The Institute, Internetics este un festival de marketing digital, care stabileşte standardele în comunicarea online din România. Festivalul premiazǎ cele mai bune campanii interactive, tehnologii, site-uri şi tool-uri de promovare online, încurajând totodatǎ creativitatea şi abordarea strategică. Prima ediţie Internetics a avut loc în 2001, încă de la începutul conturării industriei de online din România, contribuind pe parcursul acestor ani la creşterea şi dezvoltarea acesteia.

InstagramFacebookWebsite