OVE.ro

Frumoasa si bestia

Mar 26, 2023 at 10:30 Sala Teatrului de Animatie Imaginario - Bd.Independentei, nr.14.
There are no available tickets

Teribila poveste a printului blestemat, transformat in bestie si a frumoasei Belle, fata nevinovata care incearca sa rupa blestemul. Oare prin bunatate si iubire va putea ea sa o invinga pe cruda vrajitoare si sa schimbe destinul printului ? Si ce cauta oare un spiridus in povestea asta? Dar ce se va intampla cu tatal lui Belle si cu surorile ei rasfatate ? Raspunsurile le veti afla in spectacolul Teatrului pentru Copii Ciufulici. (Gabriel Apostol - regizor)

Având în vedere prevederile Hotărârii nr. 91/22.10.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, accesul publicului la spectacole Teatrului „Toma Caragiu” este permis până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu obligativitatea purtării măștii de protecție, și doar persoanelor care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectarii cu SARS-CoV-2.
Persoanele care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani nu au obligația de a prezenta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.