OVE.ro

Echilibru personal - Cum te debarasezi de bagajul mental adunat în pandemie - 26 iunie

Jun 26, 2021 at 09:30 Hotel International, Iasi, Romania
There are no available tickets

Echilibru personal - Cum te debarasezi de bagajul mental adunat în pandemie - NLP.Events

 

Cred că fiecare dintre noi, acum mai bine de 1 an, când a început pandemia, a simțit cum îi fuge lumea de sub picioare.

Ce este toată povestea asta? Ce înseamnă? Ce se va întâmplă cu cei dragi ai mei? Dacă li se întâmplă ceva? Oare când îi voi mai vedea? Când voi putea să le dau o îmbrățișare?

Ce se vă întâmpla cu viața mea? Oare vom mai putea călători vreodată? Dacă mă îmbolnăvesc? Dacă nu îi voi putea face față?

Oricât de echilibrat ai fi, aceste întrebări, și nu numai, au apărut undeva pe fundalul minții. Și oricât de mult ai încercat să le dai la o parte, ele tot apăreau.

Timp de mai bine de 1 an, fiecare dintre noi a simțit nesiguranță, confuzie, anxietate. Și pe lângă toate astea, poate l-ai simțit și tu, acel dor incredibil de viața normală, de oameni dragi, de locuri noi, de bucurie de viață.

Deși îți dorești să se termine și să revină lucrurile la normal, chiar dacă e un nou normal, te-ai întrebat unde rămân toate gândurile și emoțiile negative adunate de-a lungul acestui an?

Oare dacă începi să simți bucurie că lucrurile se aseaza, acele gânduri și emoții care au atârnat greu de sufletul fiecăruia dintre noi, oare vor dispărea pur și simplu? Sau poate e nevoie să lucrezi cu ele și să te asiguri că nu îți vor umbri bucuria revenirii la viață?

Au spus-o mulți experți și specialiști – anul care a trecut a fost o traumă colectivă pentru întreaga umanitate. Și ai nevoie să lucrezi cu tot bagajul greu adunat și să înveți să îl eliberezi pentru a te asigura că nu te afectează nepotrivit pe mai departe.

Și chiar să înveți să te bucuri de viață fără acel bagaj sub preș.

Eu sunt Iulia Tonu, trainer, performance coach și creator de experiențe. Și o bună parte din viața mea a fost despre a învăța ce înseamnă echilibrul și cum putem trăi vieți împlinite cu bucurie și echilibru.

În workshopul de pe 26 iunie am pregătit pentru tine o experiență în care nu doar că te vei debarasa de bagajul mental adunat în pandemie, dar vei și învăța cum să faci asta oricând vei avea nevoie, indiferent ce se întâmplă în viața ta sau în lume.

Te aștept cu drag într-o experiență de echilibristică mentală și emoțională pentru a învăța să te bucuri de viață, cu ușurință și fără bagaj inutil!

 

**Acest workshop respectă toate măsurile și prevederile legale de siguranță și distanțare socială aflate în vigoare la data evenimentului.**

 

Detalii complete pe: https://nlp.events/echilibrul-personal-te-debarasezi-bagajul-mental-adunat-pandemie-workshop-nlp-iasi

Cum particip? Intrarea la eveniment se face exclusiv pe baza de bilet. Biletele pot fi achizitionate doar online, incepand cu data de 24 mai.