OVE.ro

Busting Femininity Myths - NLP.Events

Apr 09, 2019 at 18:00 Hotel International, Iasi, Romania
There are no available tickets

Busting Femininity Myths - NLP.Events

 

Societatea patriarhală a îngropat corpul feminin sub o serie de tabu-uri și mituri false.

Dincolo de rigorile impuse de familie sau societate, există dorința individuală a femeii de conectare profundă, există intuiția că există mai mult, vreau mai mult, pot mai mult. Însă indiciile lăsate de condiționarea culturală duc mai mereu în afara noastră.

De prea multe ori, când se raportează la ele însele, femeile caută ce nu le place la ele sau se compară cu alte femei. Această secvență de gânduri se petrece aproape automat: autocritică (m-am îngrășat/am slăbit prea tare), comparație (nu fac la fel de mulți bani ca X, de ce nu am și eu un iubit?) sau chiar ură de sine (nu sunt bună de nimic, sunt urâtă, nimeni nu mă iubește, etc). Comportamentele de acest fel sunt învățate din societate sau din familie și sunt instalate chiar din copilărie, când am observat și imitat ceea ce făceau celelalte femei din viața noastră.

Dacă simți că ai pierdut legătura cu acea parte din tine care știe să se bucure, dacă simți că petreci prea mult timp gândindu-te la ceea ce nu-ți place, fără să te bucuri de ceea ce îți poate oferi viața… Sau poate că ești una dintre acele femei care are o relație excelentă cu propriul ei corp, dar te întrebi care este nivelul următor

Vino la workshopul dedicat femeilor “Busting Femininity Myths” pentru a înțelege ce este posibil atunci când o femeie alege să se reconecteze cu sine însăși și să se iubească pe sine în mod conștient.

Vom vorbi despre:

  • legătura minte-corp și ce înseamnă asta pentru femei
  • cum exact plăcerea conștientă este vindecătoare

A-ți trăi viața deconectată de la corpul tău înseamnă a nu te bucura integral de tot ceea ce este posibil, a nu fi conectată la esența intuiției, și a refuza comunicarea cu partea mai profundă a minții tale. Dincolo de rutina vieții, există o zonă vie, în culori, care abia așteaptă să fie vizitată. Ceea ce vei învăța la acest workshop te va ajuta să:

  • îți liniștești sistemul nervos
  • să fii mai ancorată în propriul eu
  • să accesezi mai ușor zona ta creativă
  • să faci noi legături neuronale asupra a ceea ce înseamnă plăcere pentru tine
  • să fii mai asumată în deciziile tale

Cum particip? Intrarea la eveniment se face exclusiv pe baza de bilet. Biletele pot fi achizitionate doar online, incepand cu data de 19 martie.