OVE.ro

Breaking Barriers - Leadership Conference & Networking | NLP.Events

Jun 02, 2019 at 14:00 Hotel International, Iasi, Romania
There are no available tickets

Breaking Barriers - Leadership Conference & Networking - NLP.Events

 

Exista cateva motive pentru care oamenii nu sunt fericiti in cariera :

  1. Nu si-au gasit vocatia si fac ceva ce nu ii inspira.
  2. Nu exista un mindset potrivit la locul de munca, desi poate activitatea in sine le place.
  3. Nu se simt motivati de catre angajator, desi acesta isi doreste ca afacerea lui sa prospere.

 

Cui se adreseaza conferinta "Breaking Barriers"?

Esti angajat al unei corporatii si simti ca dai tot si nu primesti suficient ?

Esti manager, team leader si te preocupa buna functionare a sistemului pe care il conduci ?

Esti antreprenor care si-a gasit déjà vocatia si cauti sa oferi echipei tot ce are nevoie pentru a prospera ?

Esti student si nu stii in ce directie sa te indrepti si ce valori ale firmei sa reperezi atunci cand te angajezi intr-o corporatie ?

Daca da, save the date pentru 2 iunie, pentru ca s-ar putea sa primesti cateva raspunsuri si clarificari la problemele cu care te confrunti! Prin conferinta Breaking Barriers ne propunem o abordare multilaterala a ariei din viata noastra ocupate de cariera, in care se vor intalni oameni care doresc sa isi urmeze vocatia, persoane preocupate de solutii pentru schimbarea mindsetului  in corporatia din care fac parte si antreprenori care, dupa ce si-au gasit misiunea si au reusit sa o profitabilizeze, cauta cele mai bune metode de a-si motiva angajatii, pentru ca stiu ca asta este ceea ce le asigura prosperitatea unui business peren.

 

What’s in for you ?

Vei afla secretele celor care au trecut pe acolo si au devenit experti in nisa lor, care se preocupa de schimbare de mindset si de aducere de plus valoare in ceea ce fac.

Vom trece subiectul carierei prin diferite pozitii perceptuale si vom vedea care sunt punctele comune ale oamenilor pasionati si cum anume se pot alinia valori, asteptari si obiective, astfel incat fiecare pion al firmei sa isi gaseasca deplina satifactie. Daca iti doresti o viziune extinsa si o deschidere spre idei noi in cariera ta, vino sa treci de barierele cu care te confrunti.

Vom face conexiuni logice si vom contempla ce merge atunci cand toate elementele unei firme sunt congruente si ne vom uita si la ce nu merge si la cum sa faci sa mearga, indiferent in ce cadran alegi sa te afli : cel al liberului profesionist sau al angajatului – reprezentantul unei firme. Ce valori aperi si cum le aliniezi ?

 

Cum particip?

Intrarea la eveniment se face exclusiv pe baza de bilet. Biletele pot fi achiziționate doar online prin OVE.ro, incepând cu data de 25 aprilie.