OVE.ro

Bending Your Reality - NLP.Events

Jan 13, 2019 at 10:30 Sala Orion, Hotel Unirea, Iasi
There are no available tickets

UPDATE 10.10: 

Biletele pentru Bending Your Reality – NLP.Events sunt oficial epuizate.

MULȚUMIM pentru susținere și curiozitate și te așteptăm duminică, începând cu ora 10:15.

Doresti să participi dar nu ai reușit să iți iei bilet ? Avem o veste bună: foarte curând începem înscrierile pentru următorul workshop Bending Your Reality, eveniment ce va fi anunțat pe pagina noastră de Facebook și pe site-ul oficial.

-------------------------------------------------------------

NLP Events Bending your Reality se desfasoara pe parcursul a patru ore, in care constientizarea este conceptul cheie in descoperirea limitarilor din jur, create la nivel subconstient si manifestate constient sub forma scuzelor si motivelor ca raspuns la intrebarea “de ce nu pot sa…?”

De ce sa alegi sa vii la workshop ?

Pentru ca impreuna cu noi afli de ce faci ceea ce faci, de ce nu faci ceea ce ar trebui sa faci si cum iti poti crea obiceiuri care iti optimizeaza echilibrul tuturor ariilor vietii prin energie si vitalitate. Ai inteles de ceva vreme ca detii cheia propriei tale descuietori si inca nu stii cum sa o cauti si unde anume in tine se afla ea. Totul incepe cu primul pas facut altfel, din cu totul alt spatiu.

Cum fac primul pas ? Intrarea la eveniment se face exclusiv pe baza de bilet. Biletele pot fi achizitionate online, incepand cu data de 28 decembrie, exclusiv pe OVE.RO.

 

*Va rugam ca in ziua evenimentului sa va prezentati cu aproximativ 20 de minute inainte de ora programata, pentru a completa formalitatile de check-in.