OVE.ro

BEAUTY SUMMIT

May 26, 2023 at 17:30 Hotel Magus
There are no available tickets

Cea mai importantă conferinţă de beauty din regiunea de Nord-Vest a României.
Locul de întâlnire şi dialog al celor preocupaţi de frumusețe, în toate formele ei.
 
Evenimentul îşi propune să fie un catalizator al educării și bunelor practici, în rutinele de îngrijire și întreținere ale tenului, al unui mod de viaţă sănătos și echilibrat. Ne-am propus să aducem în fața ta 6 specialiști, formatori și influenceri în îngrijirea tenului, nutriției, sănătății si a frumuseții.

O seară plină de inspirație, informații valoroase, cursuri live, care va culmina cu două degustări de vin.
 
ℹ Agenda eveniment:
 

17.30 Primirea invitaților

18:00 Cuvânt de bun venit – Ionela Roșca - Prezentare sponsori – De ce-ul evenimentului, agenda – programul, activări

18:10 Prezentare viziunii – Mariana Pop

18:15 Prezentare Panel 1 – Mariana Pop și Maria Casablanca

18:45 Prezentare sponsori

18:50 Prezentare panel 2 – Mariana Pop, Alexandra Bene și Flavia Onț.

19:20 Prezentare sponsori

19:25 Bufet (dulciuri, cafea, ceai etc)

19:45 Prezentare panel 3 – Mariana Pop, Kinga Foriș și Cristina Zah

20:15 Prezentare sponsori

20:20 Prezentare panel 4 – Mariana Pop, Alexandra Bene, Flavia Onț, Kinga Foriș, Maria Casablanca și Cristina Zah – Concluzii + Q & A

21:00 Prezentare Sponsori

21:10 Tombola

21:30 Degustare vin

22:00 Cina Festivă

 
ℹ Despre Speakeri
 

Mariana Pop - cosmetician

Mariana Pop este fondatoarea Școlii Maryluz Estetica, a salonului de cosmetică Be.You.Tiful și a Clubului de cosmetică Professional's Beauty Club.

Mariana a acreditat până acum 38 de cosmeticiene și a specializat alte 25.

Este pasionată de educare continuă și nimic nu o oprește atunci când își propune ceva.

Fiind autor al book-ului "Demachiere și Hidratare" a ajuns cu informația educațională în Teatre, Televiziuni și școli din Maramureș și din țară, reușind să schimbe destine.

Are o pasiune pentru a transmite clientelor, cursantelor dar și cosmeticienelor din toată țara, bunele practici și informații esențiale în îngrijirea pielii.

 

Maria Emilia Rodriquez - cosmetolog

Maria Emilia Rodríguez este cunoscută în lumea cosmeticii ca, Maria Casablanca.

Această femeie fantastică este un specialist riguros în domeniul cosmeticii.

Având o experință vastă în calitate de cosmetolog și dermato-cosmetolog al Laboratorio Biológico, din Spania; Maria Casablanca este co-fondatorul Asociației Spaniole a Cosmetologilor și Dermato-cosmetologilor.

Reusește să fie unul dintre cei mai apreciați diagnosticieni la nivel european, în dermatologie prin metoda Pastiche.

Maria este un creator de formare în Estetică și Profesor autorizat la Universitatea din Oviedo. Este specializată în Chimie facială și biologică.

Momentan urmează un masterat de dermatologie și cosmetică la Universitatea UNIR din La Rioja.

 

Dr. Alexandra Bene – medic dermatolog

Alexandra Bene este Medic specialist dermato-venerologie.

Cu o vastă experiență în domeniul dermato-venerologie, dr.Alexandra Bene este unul dintre cei mai apreciați specialiști în domeniul ei, din această regiune.

Competențele în dermatoscopie, chirurgie dermatologică, dermatologie pediatrică, dermato-cosmetică, tratamente cu laser, injectări toxină botulinică și acid hialuronic o fac să fie recomandată de pacienți.

Motivul pentru care pacienții o iubesc este modul cald și totuși autoritar în felul în care comunică și relaționează cu pacientul. Cea mai mare calitate a ei este umanitatea de care dă dovadă.

Este mereu deschisă colaborării cu cosmeticienele, și cu colegii medici deoarece înțelege că scopul/pacientul este mai presus decât orgoliile.

Un om remarcabil care te face să o îndrăgești din prima clipă.

 

Dr. Flavia Onț - CEO / manager, medic specialist chirurgie plastică, estetică

Specialitatea de Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă au definit-o pe tânăra Flavia Onț.  În cei 5 ani de rezidențiat din cadrul Spitalului de Recuperare din Cluj Napoca, sub îndrumarea Prof. Dr. Georgescu Alexandru și a colectivului de medici din această unitate, a participat și a efectuat numeroase intervenții chirurgicale plastice și reconstructive la nivelul feței, scalpului, mâinii, sânului și membrului inferior.

Sub îndrumarea Dr. Argentina Vidrașcu (Președinte ales al ACPR 2020-2021) a participat la numeroase intervenții de chirurgie estetică, în special rinoplastii, labioplastii și procedee de lipofilling.

Un domeniu de interes pentru Flavia Onț și pe care dorește să îl dezvolte este Implantul de păr tehnica FUE, pentru care a urmat cursuri practice cu atestări în Turcia și în România.

În tot acest timp, a participat la numeroase Cursuri practice și Congrese Naționale și Internaționale cu scopul de a se perfecționa și de a fi mereu în temă cu toate noutățile din domeniul chirurgiei estetice și plastice (Londra, Monaco, Nisa, Alicante, Ankara, Cluj Napoca, București, Timișoara, etc.)

 

Kinga Foriș Antreprenor – ARTIST FLORAL

Kinga este absolventă a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj Napoca, specializarea Peisagistică.

Fiind pasionată de flori și feminitate, este un suport pentru femei, susține mai multe campanii de caritate și voluntariat. Dezvoltă o comunitate de feminitate prin care oferă suport educațional și sprijin femeilor din Baia Mare.

Prin comunitatea Maramures Business Club, Rotary și Rotaract, susține evenimente de business și de fundraising prin aranjamente florare și nu numai.

În cadrul evenimentului TEDxBaiaMare, este artistul floral care decorează atât buchetele speakerilor cât și pavilionul evenimentului cu aranjamente florale.

Kinga îmbină flori și plante exotice pentru un efect unic de o frumusețe rară. Este artistul care reușeste să facă magie și dintr-o flore.

Nu se opreste aici. Ea decorează atât interiore, birouri, spatii de expozitii și crează aranjamente speciale pentru îmbrăcăminte la evenimente unice din întreaga țară.

“Floarea feminității se află în interiorul nostru”, spune Kinga.

 

Cristina Zah - Manager si Fondator Cristina Zah Pilates Studio Instructor Pilates Balanced Body

Mottoul ei este : “Sport can look elegant “
Crede cu tărie că fiecare corp este frumos. Frumusețea vine din suflet și este reflexia personalității avute și a modului în care alegem să trăim , într-o concordanță cu simplitatea emanată din noblețea caracterului propriu, frumos șlefuit. Îsi doreste prin ceea ce face, să ajute toate femeile să se iubească, să nu se mai critice, să își vorbească cu blândețe, să își asculte nevoile și să le onoreze. Să aibă un corp armonios, sănătos si grațios. Atunci când ne uitam în oglinda să iubim ceea ce suntem noi, tu, eu: FEMEI!

 

Organizat de Mariana Pop

Mariana Pop este fondatoare Școlii Maryluz Estetica, a salonului de cosmetica Be.You.Tiful și a Clubului de cosmetică Professional's Beauty Club.

Fiind autor al book-ului "Demachiere și Hidratare", are o pasiune pentru a transmite clientelor, cursantelor dar și cosmeticienelor din toată țară, bunele practici și informații utile în dezvoltarea lor.