OVE.ro

BeautyFull Days

12 - 13 Jun 2019 Centrul Regional de Afaceri Timisoara
Access type Price Fee Order
Acces Eveniment 2 Zile 20 RON 1.20 RON
Este necesara achizitionarea lui pt participarea la Masterclass A. Abagiu, Lady Dyvine, Workshop Claudia Nita si Workshop by Echipa Lectii de machiaj.
Masterclass Lady Dyvine 190 RON 11.40 RON
Makeup artistul LadyDyvine va fi prezent în 12 iunie la BeautyFull Days 2019, cu un masterclass concept de excepție! Vei avea ocazia să urmărești două machiaje demonstrative COLORFUL GLAM vs. DARK GLAMEste necesara achizitionarea biletului de acces eveniment pt a participa la masterclass.
Masterclass Alexandru Abagiu 390 RON 23.40 RON
Makeup artistul cu experiență internațională, Alexandru Abagiu, a decis să-și împărtășească secretele și trucurile profesionale cu specialiștii din domeniul frumuseții. Este necesara achizitionarea biletului de acces eveniment pt a participa la Masterclass.
Workshop Machiajul femeii moderne by Claudia Niță 31.50 EUR 1.89 EUR
Claudia Nita va realiza un workshop care se adresează tuturor mămicilor, femeilor moderne ce doresc să învețe cum să realizeze un machiaj de zi sau de seară in doar cativa pasi. Este necesara si achizitionarea biletului de acces eveniment.
Workshop Machiajul și promovarea pe Instagram - Echipa Lecții de machiaj 21 EUR 1.26 EUR
Oana Maria Borza, makeup artist Lecții de machiaj, si Cristina Paraschivu, PR Lecții de machiaj, te vor învăța cum sa pui in evidenta machiajul prin fotografie si sa te promovezi pe Instagram. Este necesara achizitionarea biletului de acces eveniment.

• Demonstrații de make-up la scena mare;
• Branduri renumite cu produse de top;
• Workshop-uri;  
• Un ghid pentru o promovare eficientă;
• Tips & tricks.
 
Accesul se ofera in baza biletului de doar 20 de lei, valabil pentru ambele zile, la orice ora a evenimentului. In prima zi, programul se va desfasura in intervalul orar 10:00 - 20:00, in a doua zi, programul se va desfasura in intervalul orar 10:00 - 18:00.