OVE.ro

Audițiile Tinerilor Actori @Diploma 2018

Oct 10, 2018 at 19:00 Apollo111 Teatrul
There are no available tickets

Împreună cu Apollo 111 Teatrul, DIPLOMA aduce și anul acesta noua generație de actori în fața profesioniștilor de teatru și film. O primă întâlnire sub forma unei audiții, însă fără presiunea unui rol care să dicteze criterii de evaluare rigide. O oportunitate pentru tinerii actori de a se promova și de a primi feedback direct și pe loc de la seniorii din branșă.

Absolvenții facultăților de teatru din București și din țară vor prezenta câte un moment pe o temă la alegere în fața publicului și a regizorilor, directorilor de casting și producătorilor invitați. 
 
Publicul pasionat de teatru și film e invitat să susțină tinerii actori și să se bucure de momentele pregătite de aceștia, pe 10 octombrie, de la 19:00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. 

Din juriul acestei ediții fac parte Andreea Păduraru, Andrei Cohn, Andrei și Andreea Grosu, Hypno, Radu Muntean, Ada Solomon, Catinca Marinescu, Domnica Cîrciumaru (DC Casting), Viorica Capdefier (CDF Casting) și Silvia Popescu (HBO).