OVE.ro

Alain Cardon în Maramureș: "Show me your business and I'll tell you who you are"

Jun 13, 2023 at 18:00 hotel magus
Access type Price Order
Regular ticket (redus de la 500 EUR) 38.93 EUR

Maramures Business Club in parteneriat cu Rezonanz (Bianca Olahut) il aduce pentru prima data in Maramures pe Alain Cardon, Master Certified Coach International Coach Federation in cadrul evenimentului numit:

„Show me your business and I'll tell you who you are”

Investiție:
Datorită lui Alain Cardon, am reușit să permitem accesul la acest eveniment la o taxă de participare semnificativ redusă, de la 500 EUR la doar 39 EUR.
Fiecare participant va primi și o carte cadou scrisă de Alain Cardon.
Profitul net al evenimentului va fi donat unui ONG care va fi anunțat în cadrul evenimentului.

Beneficii eveniment:
Tot ceea ce facem în viață: muncim, ne conducem afacerile, ne rugăm, conducem masini, facem dragoste, relaționăm, ne jucăm etc. - poate fi structurat după modele foarte asemănătoare.

Cunoașterea lor ne ajută mai întâi să ne extindem conștientizarea și apoi să le modificăm treptat pentru a deveni oameni mai buni și a obține rezultate mai satisfăcătoare.

Această conferință de Alain Cardon este concepută pentru a vă extinde cadrul de referință, pentru a observa „matricea” sau ce altă realitate există dincolo de ceea ce percepem de obicei.
Te astepta un eveniment dinamic, de la care vei pleca cu multe momente de "AHAAA".


Despre Alain Cardon

Din 1980, Alain Cardon activează ca trainer de formatori și ulterior, ca trainer consultant și coach trainer, mai întâi la Transformation Consultants, în cadrul Transformation Ecole (acum Mozaik International) și, în prezent, în cadrul programului METACOACH inițiat de Métasystème. .

De asemenea, Alain Cardon inițiază traineri experiementati (sau la inceput de drum) în arta coaching-ului la Transformance și Coach-Up, două institute de formare în domeniul coaching-ului, cu sediul la Paris. În cadrul acestor două organisme, Alain Cardon participă ca „profesor invitat” la cursuri de coaching individual și coaching de echipă.

Alain Cardon este autorul și coautorul a peste zece lucrări de analiză tranzacțională, abordare sistemică, formare și pedagogie, comunicare și management, coaching individual, de echipă și organizațional, toate publicate de Editions d'Organisation (Paris). Alain Cardon a publicat și o serie de articole, în publicatii precum LES ECHOS sau în reviste periodice din Franța, SUA, Italia și România.