OVE.ro

AFACERI LA FEMININ, ediția a 5-a

Mar 12, 2024 at 18:00 Hotel Magus
There are no available tickets

Participă la cel mai important eveniment dedicat femeilor cu spirit antreprenorial si nu numai, din Maramureș și Satu Mare.

Vino în locul de întâlnire şi dialog al femeilor care pun lucrurile în mişcare în comunitatea, familia sau afacerea lor!

Temele dezbătute:

- antreprenoriat într-o lume a bărbaților;

- leadership feminin;

- echilibrul între viața privată și cea profesională;

- personal branding;

- parenting.


Lasă-te inspirat, motivat şi îndrumat de speakerii evenimentului, 3 femei de succes din România.

Printre speakerii extraordinari de anul acesta se numără:

  • Dana Druță (owner Drupanel si DruRelax)
  • Ágnes Gündisch (Owner Nobila Casa)
  • Ioana Crișan (Profesor învățământ preșcolar)


Te invităm în 12 Martie (Marti), de la ora 18:00, pentru 3 ore dedicate ție, la ediția a 5-a a evenimentului "Afaceri la Feminin" care va avea loc la Hotel Magus**** din Baia Mare.

 

Dana Druta
owner Drupanel si DruRelax

Mă numesc Dana Druță și am atins frumoasa vârstă de 53 de ani, fiind căsătorită cu Sorin Druță. Împreună, suntem binecuvântați să fim părinții a doi băieți: Lorin, care a ajuns la vârsta de 30 de ani, și Paul, în vârstă de 25 de ani. În plus, de curând am devenit bunici, prin venirea pe lume a lui Victor, nepoțelul nostru de un an și jumătate. 

Am finalizat studiile la Liceul Economic și de Drept Administrativ Baia Mare, iar după câțiva ani de la Revoluția din 1989, am făcut trecerea către sectorul privat. În anul 1994, am pornit în aventura antreprenorială, inaugurând propria noastră afacere: o mică fabrică de produse lactate, după și o carmangerie, pentru ca mai apoi să facem saltul către domeniul producției în construcții, specializându-ne în tâmplărie din PVC și aluminiu.

În 2004, cu încredere și determinare, soțul meu și cu mine am pus bazele companiei Drupanel, care astăzi se mândrește cu poziția de lider în România în producția de panouri, uși rezidențiale și vitralii. În anul 2011, am îmbrățișat o nouă provocare prin inaugurarea celui mai mare centru sportiv de tip Spa & Wellness din nordul României, denumit DruRelax.

În urma acestui parcurs plin de realizări și inovații, consider că cele două companii pe care le-am creat, Drupanel și DruRelax, reprezintă rodul muncii noastre de peste 30 de ani.

 

Ágnes Gündisch

Owner Nobila Casa

De-a lungul a peste 25 de ani, am fost dedicată companiei noastre de familie, Mendola Group, și am privilegiul de a conduce lanțul de magazine de decorațiuni interioare, Nobila Casa. Acest domeniu m-a captivat încă de la începutul carierei mele, iar până în prezent, continui să fiu uimită de diversitatea și frumusețea obiectelor pe care le gestionăm zi de zi. În aceste două decenii și jumătate, am avut oportunitatea de a traversa diferite etape în carieră și am contribuit activ în diverse sectoare ale afacerilor noastre. Am început cu domeniul reciclării și al magazinelor de haine second-hand, am condus apoi croitoria noastră, unde au fost cusute numeroase produse pentru Nobila Casa, de la lenjerii de pat la șorțuri și mănuși de bucătărie, iar în ultimă etapă și perdele și draperii, care a devenit un domeniu foarte important în viața companiei noastre prin brandul nostru de perdele, Mendola Fabrics. Această experiență m-a ghidat către activitatea actuală, pe care o desfășor cu pasiune și dedicare, prin care am reușit să creștem dintr-un magazin din centrul Clujului un lanț de 20 de magazine,  prezent în 14 orașe din țară. 

Pe lângă rolul meu în mediul de afaceri, sunt mamă a trei adolescenți, o experiență care adaugă o dimensiune specială la călătoria mea. 

Sunt o susținătoare a învățării continue, a deschiderii către lume și a dezvoltării atât profesionale, cât și personale. 

 

Ioana Crișan
Profesor învățământ preșcolar la Grădinița cu Program Prelungit Step by Step Baia Mare

Sunt o femeie iubită, o mamă împlinită și încă, un copil (într-un corp mare). Cea mai mare realizare a mea: cei trei copii minunați- DARius, DARia și DARian. Viața mea este una simplă....așa cum îmi place și mie să fiu!

   Inițial, mi-am dorit să lucrez în instituțiile administrative ale statului sau în cele europene, formarea mea principală fiind în acest domeniu. Însă, maternitatea cu primul DAR mi-a trezit visul din copilărie, acela de a fi printre copii.

     In 2016, am făcut primul pas spre realizarea visului meu: m-am înscris la cursurile Montessori și am decis că vreau sa fiu parte la schimbare în educație (începând cu micuții mei, apoi ținând ateliere și cercuri de lectură și pentru alți copii).

    Cu bebe 3 abia născut, am deschis (cofondator) primul centru educational Montessori din Maramureș. Am lucrat zi de zi, cu copiii mei cei mici lângă mine, dând tot ce am putut mai bun. M-am retras la timp (după 7 luni), când am realizat că s-a pierdut esența din visul meu. M-am pregătit pentru examenul național de titularizare și mi-am dorit să lucrez la o grădiniță de stat. Am luat notă maximă, reușind astfel să mă titularizez unde mi-am dorit, și anume, la Grădinița cu Program Prelungit Step by step Baia Mare.

      Acum, în paralel cu slujba de “full-time single mom” și cu meseria de educatoare, în timpul “liber” (