OVE.ro

8 Martie 2020

08 - 09 Mar 2020 Lavo Ballroom
There are no available tickets

Am pregatit pentru doamnele si domnisoarele de pretutindeni o seara speciala alaturi de Rocsana Marcu, Korina & Laurentiu Tudor.

O seara in care sa le multumim impreuna femeilor pentru blandete, gingasie si bunatate.

Femeile sunt delicate si sensibile, dar atat de puternice si cu o capacitate absolut incredibila de a indura si de a depasi orice greutate. 8 Martie la LAVO Ballroom este cu, pentru si despre voi - trandafiri ai vietii noastre. Sa ciocnim un pahar in cinstea tuturor femeilor! Am pregatit cu mult drag acest eveniment intrucat este o zi de suflet pentru noi, echipa Hotel Avenue. Este o onoare si o mandrie sa avem o asemenea ocazie si ne dorim sa petrecem impreuna clipe minunate pe care sa le pastram in inimile noastre pentru totdeauna.

Pentru a ne asigura ca va fi un moment memorabil, am ales cu mare atentie preparatele - pentru ca femeilor le place sa fie suple - dar in acelasi timp sa guste retete delicioase. Nu lipseste nici momentul pentru chicoteli spre deliciul doamnelor si domnisoarelor - senzatia serii - si anume renumitul show incendiar de streaptese, dar nici spectacolul Rocsanei Marcu plin de veselie si voie buna. Si pentru ca seara sa fie completa, am intregit-o cu o nuanta greceasca prin prezenta Korinei Arvinte. Pe Laurentiu Tudor il veti indragi de la prima melodie - cum l-am indragit noi acum vreo sapte ani cand organizam primele evenimente pe litoral la Majestic Olimp.

Oferta se achita in avans fie prin virament (mail la [email protected] pentru emitere proforma), fie numerar in locatie sau plata online cu cardul (pretul nu include comisionul de procesare a platii cu card).

Detalii la 0751 22 55 05.