OVE.ro

Webinar GRATUIT "Trăiește Viața în Termenii Tăi - Puterea Trecutului" (Curs Online)

Feb 25, 2020 at 19:00 Eveniment Online
There are no available tickets

Salut! Felicitări pentru dorința ta de a descoperi căi noi către evoluția ta. Pentru a continua procesul de înscriere la webinar gratuit apasă butonul "Rezervă bilete"

 

Despre webinarul de 3 ore "Trăiește Viața în Termenii Tăi: Puterea Trecutului"

Oamenii, prin natura lor, dăruiesc întotdeauna totul.

Ei oferă în întregime tot ceea ce pot, din ceea ce sunt, în orice moment.

De multe ori, oamenii își creează vise care sunt atât de departe de zona lor de confort și atât de curajoase, încât a da tot din ceea ce ești te apropie doar puțin de acele obiective.

La Createrra, lucrând cu mii de oameni din sute de domenii ale vieții, am găsit o cale de a sprijini oamenii să crească ceea ce văd ei că sunt, că pot face și pot avea.

În mod uimitor, această creștere nu a venit din a adăuga lucruri noi sau comportamente noi. Felul în care sprijinim oamenii în cursurile noastre este prin a da la o parte tot ceea ce stă în calea lor către succes. Creșterea vine din simplificarea naturală a vieții pe care o trăim.

Ce ai spune dacă, oricine ai fi, după cele 3 ore petrecute în acest webinar, ai deveni intențional, disciplinat, cu liniște interioară și cu capacitatea extraordinară de regenerare a resurselor tale sufletești?

Din experiența lucrului cu un număr considerabil de ființe umane, am înțeles devreme o realitate foarte persistentă: singurele aspecte care pot îngreuna sau opri accesul la lucrurile mărețe din viața noastră sunt conversațiile interioare cărora le dăm putere.

În acest webinar vei dobândi capacitatea de a fi autentic, de a fi responsabil, integru și mai ales de a trăi o viață cu sens, în ai tăi termeni.

Te invit la un curs care va schimba felul în care relaționezi cu propria ta viața și cu oamenii din jurul tău.

Fii pregătit să afli că ești capabil să creezi mult, mult mai mult decât ai văzut vreodată posibil!

Echipa Createrra Moldova.