OVE.ro

Timp pentru Viata - Concert Caritabil in beneficiul HOSPICE Casa Sperantei

Nov 03, 2018 at 19:00 Ateneul Roman
There are no available tickets

TIMP PENTRU VIAȚĂ

Concert caritabil HOSPICE Casa Speranței, 3 noiembrie 2018, Ateneul Român

3 grupuri vocale extraordinare se unesc în slujba binelui și oferă Timp pentru Viață pacienților îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței.

Anatoly, Blue Noise și Brio Sonores vor susține pe 3 noiembrie la Ateneul Român un spectacol a capella ce va traversa stiluri surprinzătoare: pop-operă, jazz, pop-rock, pop, jazz și contemporan. Cele trei grupuri sunt cunoscute și îndrăgite pentru vocile fenomenale și stilul non-conformist pe care îl abordează. De aceea, spectacolul promite să fie unul plin de surprize.

Dacă vrei să împărtășești bucuria spectacolului cu unul dintre pacienții cu boli incurabile îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței, poți cumpăra în plus un astfel de bilet, care va dărui timp prețios pe tărâmul muzicii de calitate unui om care luptă pentru timp și viață.

Invitat special: Liviu Teodorescu și Doru Todoruț

Despre HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 26 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 26.000 de copii și adulți cu boli incurabile.