OVE.ro

TEDxBaiaMare 2021 - ReFrame

Nov 27, 2021 at 10:00 ATP Tech Center, Bulevardul București 65, Baia Mare, România
There are no available tickets

Povestea TEDxBaiaMare continuă și crește! Anul acesta, în 27 Noiembrie, am pregătit pentru tine o nouă ediție excepțională ce va avea ca temă centrală “ReFrame”.

Te așteptăm la ediția a 3-a cu speakeri extraordinari, oameni care vor urca pe scena TEDxBaiaMare cu povești incredibile, idei provocatoare, și mesaje inspiraționale.
 
⏳Data: 27 Noiembrie 2021
Locație: ATP Tech Center, Baia Mare
Descoperă mai multe despre eveniment: https://tedxbaiamare.com/
 
TEDxBaiaMare este un eveniment complex, scopul lui fiind de a reuni minți luminate capabile să împărtășească idei dintr-o gamă largă de subiecte, toate în spiritul încurajării învățării, inspirației și exaltării.
Reunind un grup divers de vorbitori, TEDxBaiaMare își propune să dea glas minților creative, vizionare, excepționale, totul pentru a construi o zi plină de inspirație.
 
Evenimentul din acest an va fi unul hibrid, offline și online. Biletele online oferă acces la transmisiunea LIVE online a evenimentului prin platforma Eventmix. 
 
IMPORTANT!

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor reglementărilor împotriva răspândirii COVID-19 aflate în vigoare la momentul respectiv. Numărul de locuri în sală, la eveniment, poate suferi modificări în orice moment conform restricțiilor, iar persoanele afectate de această situație vor putea reporta biletele pentru ediția din 2022 sau le vor putea converti în bilete online (1 bilet offline = 3 bilete online).

Accesul la eveniment

Având în vedere creșterea numărului de cazuri COVID-19 din ultima perioadă și pentru că ne dorim să fim cu toții în siguranță și să ne bucurăm de TEDxBaiaMare în cele mai bune condiții, accesul fizic la eveniment va fi permis exclusiv în baza Certificat european COVID-19 / Certificatul Verde, astfel:

✅ Certificat european COVID-19 / Certificatul Verde din care să reiasă că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare împotriva COVID-19. Dacă nu ai descărcat încă Certificatul European COVID-19, o poți face de aici  https://certificat-covid.gov.ro/login

✅ Certificat european COVID-19 din care să reiasă că persoana a trecut prin boală și se află între ziua a 15-a și a 180-a ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Generarea certificatului durează 2-3 minute și se poate realiza aici https://certificat-covid.gov.ro/login

Context actual

Organizarea de conferințe poate fi realizată la interior sau exterior, doar în intervalul orar 5:00-24:00, cu participarea persoanelor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, și sunt asigurate măsuri pentru purtarea măștii de protecție și o suprafață de minimum 2mp pentru fiecare persoană.

Citește Hotărârea de Guvern nr. 76 / 30.09.2021: https://bit.ly/2WGOLDZ