OVE.ro

TEDxBaiaMare - Building Bridges

Nov 23, 2019 at 09:00 ATP Tech Center, Bulevardul București 65, Baia Mare, România
Access type Price Order
Late Bird Ticket 79 EUR Not available
SOLD OUT!!! Biletele Late Bird s-au epuizat. Te așteptăm la ediția din 2020!

********************************

Suntem la a doua ediție TEDxBaiaMare, iar ideile mărețe care inspiră se lasă așteptate din nou în oraș. Întâlnirea minților creative se lasă de fiecare dată cu planuri și gânduri pentru un viitor mai bun, într-o comunitate mai unită, unde ne înțelegem și lucrăm cot la cot mai departe.

Evenimentul de anul acesta se va desfășura la ATP Tech Center unde sunt așteptați peste 500 de participanți din regiune. Te așteaptă o zi întreagă de experiență TEDx, cu 14 speakeri, 3 momente de performance, și foarte multă interacțiune în zona de lobby, la standurile partenerilor și în zonele de lounge. 

"Building Bridges" este despre "poduri", "punți" sau legături care ne formează. Ele apar între oameni, vârste, lucruri, arte, meserii, chiar și când pare să nu existe un punct comun între acestea. Legăturile se pot crea fără să ne dăm seama, de la o clipă la alta, dar și în timp. Punțile durabile rezistă din dorință, implicare și încredere. Noi, oamenii, suntem arhitecți și constructori fără încetare. 

Este greu sau ușor să construiești o punte, o legătură, un pod? Răspunsurile se vor contura cu siguranță la TEDxBaiaMare. 

“We build too many walls and not enough bridges.” - Isaac Newton

Biletele îți oferă acces la întreaga experiență TEDxBaiaMare:

- o zi întreagă de super eveniment
- masă de prânz, food & drinks bio
- interacțiune cu speakerii și sesiune de autografe în Lounge Area
- networking / socializare
- acces la Librăria TEDxBaiaMare (colțul de carte) - Partener: Books-Express.ro
- surprize pentru toți participanții în sacoșa TEDxBaiaMare