OVE.ro

Revelion Bucuresti 2022 - Gatsby Glam

31 Dec 2021 - 01 Jan 2022 Bulevardul Poligrafiei 69 Bucuresti
There are no available tickets

Sarbatorim impreuna petrecerea de Revelion din Bucuresti la un bal mascat. Te asteptam sa petreci trecerea in noul an alaturi de noi la Hotel Expocenter in tinuta retro. Este seara ta si trebuie sa stralucesti. Pasim in noul an invaluiti in mister pentru ca tinuta este obligatorie.
Sorbind din cocktailurile numite dupa personajele din The Great Gatsby, vom privi cum anii ’20 se reintorc. O petrecere epica intr-un decor extravagant despre care veti vorbi pana in 3020.
Reducem lumina pentru un strop de mister si insiram perle pe mese pentru a oferi serii dintre ani stralucirea care i se cuvine. Tu aduci penele, glitter-ul si masca pentru un bun venit fabulos noului an.
Vom incepe seara cu un amuse bouche si o fantana de ciocolata in mijlocul unei insule de fructe exotice. Ne vom incanta papilele cu un bufet de aperitive fine si vom continua cu un meniu pe masura. Bucura-te de magia spectacolului si muzica live inainte de focul de artificii.
Sampania de la miezul noptii nu va lipsi pentru a asigura norocul noului an.
Participa la Miss & Mister cu tinuta ta si poti castiga un sejur la mare.
Nu rata evenimentul pentru ca numarul de bilete este limitat.
 
Conditiile de participare, premiile, meniul, programul artistic, precum si alte detalii vor fi afisate pe site in luna decembrie.
Detalii la nr de telefon 0761 814 714 sau pe site https://avenuehotels.ro/revelion-bucuresti/