OVE.ro

Live Music Must Party

Sep 26, 2020 at 18:00 Hora Restaurant
There are no available tickets

Restaurant Hora va invita la o super petrecere cu tombola, gustari traditionale si must pe 26.09.2020 ora 18:00. Crama Jidvei si Distileriile Bran va asteapta sa degustati vinuri, branzeturi si tuica. 

Participa si tu pentru a te inscrie automat la tombola si poti castiga fie una din cele doua sticle de vin Crama Jidvei pe care o poti imparti cu prietenii, fie poti castiga unul din cele doua premii constand in 30% discount la nota finala.

Va invitam sa descoperiti meniul traditional Hora, iar contracost se pot comanda a la carte oricare din preparatele noastre.

Muzica LIVE va fi asigurata de catre Daniel Iordachioaie, George Rotaru si Korina Arvinte, iar distractia va fi pe masura.

Tariful nerambursabil este de 50 lei de persoana si include: primirea cu tuica Bran / spumant Jidvei, aperitiv gustare campeneasca, degustare Crama Jidvei, muzica live, inscrierea la tombola si nelipsitul pahar de must. Rezervarea prin parteneri poate genera costuri suplimentare.
Respectand normele de distantare sociala, va informam ca locurile sunt in numar limitat, iar mesele pot acomoda un numar de maxim 6 persoane.
Detalii la nr de telefon 0744 666 000 / [email protected]

Rezervarea se face numai in momentul achitarii locului.