OVE.ro

SOLD OUT! (MMB SYNC CAMP)

Sep 03, 2022 at 10:00 HAHAHA PRODUCTION
There are no available tickets

MMB SYNC CAMP este o sesiune de creație muzicală dedicată în special muzicii pentru sincronizare (publicitate, film etc). Camp-ul se va desfășura la studiourile Hahaha Production sub supravegherea unui music supervisor - Seppl Kretz - și împreună cu doi producători muzicali de succes: Moses și Mo Alitou.

Seppl Kretz a debutat ca clăpar și compozitor pentru trupe indie/psihedelice. A început apoi o carieră în producția muzicală și ilustrație muzicală pentru publicitate. În calitate de Creative Musical Director a câștigat numeroase premii internaționale (Cannes Lion 2021, Eurobest Award etc.) pentru campanii ale unor mărci precum Heineken, Diesel, Schweppes și altele.

Moses este un producător, compozitor și artist interpret stabilit în Berlin.
Soundul său ar putea fi cel mai bine descris ca muzică pop combinată cu mai multe genuri, cu influențe variind de la Rap și R&B până la Punk și New Wave. Pe lângă realizarea propriilor albume, a contribuit cu muzică pentru campanii Heineken, Nivea, Subway și alții.

Mo Alitou este un producător muzical premiat cu discuri de platină. Repertoriul său eclectic variază de la artiști britanici și olandezi precum Lucas Estrada și Dennis Kruisen până la artiști români: Inna. Pe lângă producțiile sale discografice, Mo este un compozitor/producător experimentat de muzică pentru media. A lucrat la filme Disney, campanii Coca Cola și a ajutat multe alte mărci să-și găsească soundul propriu.    

Sesiunile vor avea loc pe 3 și 4 septembrie intre 11:00 - 18:00 și pe 5 septembrie între 11:00 - 15:00 și se vor desfășura în limba engleză. 

Taxa de participare include, în afară de participarea la sesiunile de compoziție, catering pentru toate cele trei zile și participarea la conferința Mastering The Music Business, care se desfașoară între 6-8 Septembrie la Hotel Caro din București.

Numărul de locuri este limitat. Vă rugăm completați cu atenție formularul pe care îl veți primi la achitarea taxei.

La camp pot participa doar muzicieni (compozitori/interpreti).