OVE.ro

MATERIA - Târg de Design în Piele

Oct 20, 2018 at 11:00 Palatul Telefoanelor, Calea Victoriei, 33, Bucuresti
There are no available tickets

 

MATERIA #4 – Follow your leather calling!

Luna octombrie e luna MATERIA. Pe 20 și 21 octombrie la Palatul Telefoanelor va avea loc cea de-a patra ediție MATERA – târg de design în piele.

Un weekend all leather de petrecut într-o clădire emblematică de pe Calea Victoriei, plin de creativitate și concepte ce se regăsesc în noile colecții 2018, custom made pentru MATERIA de către designeri autohtoni, dar și noi creativi emergenți, alături de designeri internaționali.

Pentru ei, pielea nu e doar un simplu instrument, reprezintă o chemare. La creativitate, la excelență și măiestrie. La provocare, experiențe noi și antreprenoriat. Și când spunem ei, vorbim despre o comunitate de designeri pasionați, care au ca principal material de creație, pielea.

Și aducem o selecție de culori, texturi, design și a touch opulence from: Abraham, Aliane, Artefact Room, Atelier Nichita, atelier437, Atribut, Carmenittta, Cătălin Onocan, Climent Art, DaDa, Dia, Editha Lupea, Florin Limbovici, Gelu Florea, Giulia Boccafogli, Karakter, Koja Concept, Laura Olaru, LeDot, Lemnia, Lia, Lucia Olaru, Lucienne, luvers, LUWA LEATHER, Lyria, Milissimo, MOTA, Oana Lupaș, Otilia Flonta, Rena, Sebastian Roncea, Simina Filat, Simona Albu, ZIG Leather, Snob.

Leather is calling. It has a message for you.

How will you answer? 

***

Urmărește conversația pe Facebook și pe Instagram.

***

Creat și susținut de Autor, MATERIA este primul târg de design în piele care își propune să devină în lumea creatorilor în piele ceea ce Autor este în bijuteria contemporană: o platformă dedicată designerilor și creatorilor care lucrează în piele sau au că material principal de creație pielea.