OVE.ro

HOSPITALITY CULTURE WORKSHOPS - Cluj 20-21 Februarie

20 - 21 Feb 2019 Cluj Napoca, 22-26 Regele Ferdinand Street, Central Commercial Center, 3rd Floor, 400110
There are no available tickets

- Strategii si proceduri de creare a KPI -urilor in domeniul ospitalitatii

Cum să creezi o cultură bazată pe cifre și masurători.

Cum identifici acei indicatori de performanță care produc vânzări mai mari, profit mai mare și clienți mai fericiți.

Cum să iei decizii bazate pe cifre, nu pe emoții.

Cum să îți construiesti un tabel de indicatori de performanta.

Cum stabilești care sunt cifrele pe care trebuie musai să le urmărești și care sunt cele nerelevante.

Cum să masori în mod obiectiv performanța oamenilor din echipă.

Cum să îți motivezi echipa cu ajutorul indicatorilor de performanță.

 

- Planificarea strategică este apanajul leadership-ului! 


Vino să afli cum poți fi un lider mai bun pentru echipa și afacerea ta! La workshop înveți cum să definești cu claritate o destinație de dezvoltare astfel încât valurile de dificultăți întâmpinate în procesul de dezvoltare a oricărei companii să devină mai ușor de înfruntat iar efortul tău și al echipei, unul concentrat și eficient.

Workshop-ul se desfășoară pe parcursul a 3 ore și pornește de la inventarul dificultăților întâmpinate de participanți în dezvoltarea afacerilor, parcurgerea unor studii de caz din portofoliul facilitatorului, prezentarea tehnicii de planificare strategica LENS, exerciții practice individuale derulate în baza unor instrumente puse la dispoziție de facilitator, discuții libere și sesiuni de networking.

 

- How to deliver a "farm to table" experience

Cum sa nu aruncam  mancare

Ce inseamna FWC la Cluj

Cateva idei de la REFED, cei care au creat studiile food waste combat pentru EU, pe toate verigile lantului alimentar

Strategia noastra pt HORECA (restaurante si hoteluri+cantine)

Pesto sau o reteta ad hoc preparata cu produse locale, de preferat de la Nod Verde. Cu degustare, bineinteles.

Produse locale în meniurile HORECA

De ce Nod Verde și cum funcționează Nod Verde?

Strategia HORECA pentru anul 2019 - cum putem construi împreună o ofertă corectă cu produse dedicate nevoilor HORECA

Ce înseamnă agregarea unui produs local - cum integrăm producătorii locali în rețeaua Nod Verde

Ce valoare adăugată aduc produsele locale în gastronomie și cum se poate diferenția un restaurant (inclusiv la nivel de comunicare și marketing) accesând astfel de produse

Cum să îți adaptezi un meniu în funcție de disponibilitatea produselor locale și sezonalitate (intervenție Horia Simon și Nicu Crăciun)

Cum păstrăm gradul de prospețime al produselor verzi și crude la Nod Verde și de ce e important pentru consumator