OVE.ro

Gaming Marathon Caritabil - editia a II-a

Dec 15, 2019 at 12:00 Nexus Gamers Pub
There are no available tickets

Participa la cea de-a doua editie Maraton de Gaming (Caritabil) din Romania, organizat la Nexus-2 pentru HOSPICE Casa Sperantei.

Ce presupune un Maraton de Gaming? Stati linistit, nu va trebui sa alergati foarte mult, in cel mai rau caz va trebui sa coborati doua etaje de scari ca sa puteti ajunge in Nexus-2 pe bd. Tudor Vladimirescu nr. 45.

Daca unii oameni alearga pentru o cauza, noi ne-am gandit sa ne jucam pentru o cauza, pentru ca in fond si la urma urmei, si gaming-ul este sport. Iata cateva din activitatile care se vor petrece in ziua de 15 decembrie: Vom organiza un stream caritabil direct din camera de Bootcamp Nexus Gaming unde se vor alatura o serie de invitati speciali din lumea gaming-ului si nu numai. 

Gamerii care au o afinitate pentru caritate pot participa la competitiile organizate de noi la Fortnite, FIFA 20 si Mortal Kombat 11. Fiecare joc va avea regulamentul sau si propriile premii din partea partenerilor Nexus.

Accesul la eveniment se va face pe baza de bilete, iar 100% din valoarea biletului se duce direct catre HOSPICE Casa Sperantei.