OVE.ro

Gaming Marathon Caritabil - editia a II-a

Dec 15, 2019 at 12:00 Nexus Gamers Pub
Donation type Price Available Order
Standard 50 RON Unlimited
Biletul STANDARD iti aduce bucuria de a dona 100% din valoarea biletului catre HOSPICE Casa Sperantei si acces de o ora la PC-uri in zona free to play pe durata evenimentului.
Premium 200 RON 40
Biletul PREMIUM iti ofera aceleasi beneficii ca biletul STANDARD unde, din nou, 100% din valoarea biletului este donata direct catre HOSPICE Casa Sperantei. Veti mai primi un tricou oficial Nexus Gaming branduit cu HOSPICE (aceste tricouri sunt produse in numar limitat)
VIP 450 RON 10
Biletul VIP este conceput pentru gamerii care vor sa duca responsabilitatea sociala la urmatorul nivel. Pe langa bucuria de a dona 100% din valoarea biletului catre HOSPICE Casa Sperantei veti primi un tricou Nexus Gaming- HOSPICE, si un mistery box cu o piesa de hardware din partea unui partener.
FORTNITE Player 50 RON 40
Acces la turneul de Fortnite
FIFA Player 50 RON 40
Acces la turneul de FIFA 20.
MK 11 Player 50 RON 40
Acces la turneul de MK 11.

Participa la cea de-a doua editie Maraton de Gaming (Caritabil) din Romania, organizat la Nexus-2 pentru HOSPICE Casa Sperantei.

Ce presupune un Maraton de Gaming? Stati linistit, nu va trebui sa alergati foarte mult, in cel mai rau caz va trebui sa coborati doua etaje de scari ca sa puteti ajunge in Nexus-2 pe bd. Tudor Vladimirescu nr. 45.

Daca unii oameni alearga pentru o cauza, noi ne-am gandit sa ne jucam pentru o cauza, pentru ca in fond si la urma urmei, si gaming-ul este sport. Iata cateva din activitatile care se vor petrece in ziua de 16 februarie: Vom organiza un stream caritabil direct din camera de Bootcamp Nexus Gaming unde se vor alatura o serie de invitati speciali din lumea gaming-ului si nu numai. 

Gamerii care au o afinitate pentru caritate pot participa la competitiile organizate de noi la Fortnite, FIFA 20 si Mortal Kombat 11. Fiecare joc va avea regulamentul sau si propriile premii din partea partenerilor Nexus.

Accesul la eveniment se va face pe baza de bilete, iar 100% din valoarea biletului se duce direct catre HOSPICE Casa Sperantei.