OVE.ro

Femeia, eterna poveste

Oct 21, 2023 at 18:30 Sala Teatrului Toma Caragiu.
There are no available tickets

Un spectacol despre Bucurestiul de odinioara cu atmosfera sa cuceritoare ce si-a pastrat farmecul peste ani, despre umorul rafinat si sarjele spirituale dintre clientii care ii transformau cochetele terase in  veritabile arene pentru dueluri intelectuale sau mondene.... 
„Femeia, eterna poveste” propune o seara de desfatari muzicale interbelice peste care se tese treptat suspansul dezlegarii unei intrigi politiste. Finalul cu iz de farsa lasa intentionat publicului o umbra de indoiala invaluita in abur de legenda. 
Melodii celebre interpretate live, o coregrafie remarcabila si pasiunea actorilor sunt amplasate intr-un spatiu scenic rafinat ce descrie sugestiv aerul unui Bucuresti cosmopolit demult apus, care trezeste pana in zilele noastre admiratie, atractie si incantare.
Teatrul Stela Popescu va propune o seara cu aer vintage la finalul careia speram sa va fi starnit curiozitatea de a rasfoi prin istoriile Bucurestiului, in cautarea imaginilor sale invechite in nuante de sepia si a oamenilor cu povestile lor pasionale.

Spectacol recomandat persoanelor cu varsta peste 16 ani.