OVE.ro

Fata in fata cu Seful Tau!

Jun 16, 2016 at 19:00 Grand Hotel Continental
There are no available tickets

Fie ca-ti place sau nu, ai un SEF!

E cu tine tot timpul!

Dimineata la cafea, in trafic, la birou, acasa in sufragerrie, dar mai ales cand dormi.

Cand tu dormi, el munceste; cand tu muncesti, el tot munceste.

Despre cine este acest Sef si cum sa poti sa “te pui sub pielea lui”, sa aiba grija de tine, vei afla la seminarul Theta Healing de joi, 16 iunie.

 

Prin metoda Theta Healing:

-   vei invata exercitiul de Testare Musculara, prin care afli ce convingeri sunt adevarate sau false     pentru tine, ceea ce te ajuta sa iei decizii, sa te cunosti mai bine! 

-  vei invata pe ce frecvente sunt gandurile tale (scala constiintei) si ce energie ai in toate        celulele atunci cand iti mentii constant anumite tipare mentale de gandire, anumite emotii

- vei invata cate un exercitiu rapid si eficient prin care poti elimina toxine din corpul, mintea,   emotiile si spiritul tau

 

AGENDA:

ora 19:00-19:30- Receptia participantilor

                        -Coffee Break( apa,ceai,cafea,suc,patiserie sarata si dulce)

ora 19:30-20:30 - Sesiunea 1 - Ce este Theta Healing

ora 20:30-21:30- Sesiunea 2- Exercitii si metode de aplicare

ora 21:30-22:00- Networking

 

Laura este Instructor si Terapeut Theta Healing, cu o experienta de peste 20 ani in sanatate si frumusete corporala si faciala, in training pentru terapeuti masaj si cosmeticiene, training pentru tehnici de comunicare, Coach si terapeut pentru dezvoltare personala si profesionala.

Acreditari: Instructor curs Baza, Instructor curs Avansat, Instructor curs Manifestare si abundenta, Instructor Curs Rhythm. 
Practicant in terapia Theta Healing sunt: ( Curs baza ThetaHealing, Curs Avansat ThetaHealing, Curs Manifestare si Abundenta ThetaHealing, Curs Anatomie Intuitiva, Curs Boli si Afectiuni, Curs Rhythm-pentru o greutate ideala, curs Jocul vietii)

 

Nu este pentru tine acest seminar daca:

·         doresti sa iti pastrezi credintele limitative si supararile, uneori chiar foarte vechi, de pe vremea copilariei

·         iti place sa fii mereu speriat de ceea ce apare in viata ta

·         gandirea negativa este ceea ce vrei sa pastrezi in viata ta

·         consideri ca toata lumea din jurul tau este responsabila pentru ceea ce ti se intampla si tu nu poti face nimic

·         iti place sa te plangi continuu si doresti ca ceilalti sa se schimbe pentru ca tu sa fii fericit/a

 

Inscrie-te pana pe data de 13 iunie, luni, ora 18:00, si primesti CADOU, o sedinta de individuala de 30 minute Theta Healing. Doar asa vei avea un meeting one to one cu Seful Tau! 

 

Inscrie-te aici pentru o impacare amiabila cu Seful Tau: 

[email protected]
0745141765