OVE.ro

Easy4Parents – workshop dedicat exclusiv parintilor

Nov 10, 2019 at 11:00 Str. Vasile Lascar, nr. 132
There are no available tickets

Cum ne conectăm cu copilul nostru? Cum comunicăm și cum negociem cu el? Ce limite putem impune? Cum să devenim parinți buni pentru copiii noștri?  Prof. Coord. Dr. Andrei Teașcă a lansat Clubul EASY4PARENTS, întâlniri în cadrul cărora își propune să răspundă acestor întrebări împreună cu parinții.

Întâlnirile Easy4Parents vor avea loc la sediul Teatrului de Magie din str. Vasile Lascăr 132. Se pot pune întrebări, exista studii de caz și sfaturi practice, dar și timp pentru interacțiune și schimb de experiențe cu ceilalți părinți.

„În ziua de azi, este din ce în ce mai complicat să fii părinte: timp scurt, multe ore petrecute la job, tentații nenumărate pentru copii, tehnologie care-i acaparează. Și din ce în ce mai mulți părinți mi-au mărturisit că nu mai fac față, nu se mai înțeleg cu copiii sau nu reușesc să comunice cu ei. Și pentru că din teorie, dar și consilierea copiilor timp de 12 ani, știu că nu aceștia sunt de vina, că ei sunt o reflectare a adulților din viața lor, am creat acest club – Easy4Parents, un concept nou sub pălăria căruia  îmi doresc să ofer ajutor părinților în meseria asta în care mulți se simt dezorientați. Vom parcurge împreună o «fișă a postului» de părinte, într-un mediu prietenos și relaxat. Îmi doresc în primul rând să creăm o comunitate, nu să țin prelegeri de parenting, cum se spune acum prețios. Aspecte practice, discuții punctuale, interacțiune și ajutor concret, că să fie ușor pentru părinte și extrem de benefic pentru copil” – Prof. Coord. Dr. Andrei Teaşcă.