OVE.ro

Dr. Mag

Feb 16, 2020 at 11:00 Str. Vasile Lascar, nr. 132
There are no available tickets

„Dr. Mag” este un spectacol interactiv de teatru-magie în regia şi interpretarea lui Andrei Teaşcă.

„Mental magic for kids” este genul, iar Dr. Mag este personajul care îmbină teatrul cu magia, cu ştiinţa şi cu pantomima, într-un spectacol amuzant şi educativ.

Un personaj în halat alb...care poate fi doctor, bucătar, om de ştiinţă, zărar sau chiar un cercetător zăpăcit, toate acestea fiind ipostazele prin care trece actorul magician, bucurându-i pe copii cu momente de iluzionism teatral şi cu meşteşug de magician.

Dr. Mag sau „Doctorul Minţii”, cum mai este poreclit protagonistul, este un personaj hazliu, care citeşte gândurile publicului său, îi uimeşte pe copii prin predicţiile haioase, prin trucurile cu apariţii şi dispariţii de obiecte, încercând şi să îi înveţe pe aceştia cum să recicleze deşeuri

Mentalismul, un stil al artei magiei, este transpus într-o formă veselă, adaptată copiilor prin trucuri interactive - cu participarea directă a micuţilor spectatori curioşi.

Spectacolele noastre se desfăşoară la sediul Teatrului de Magie, Casa Magicianului, din strada Vasile Lascăr 132 (între Bvd. Dacia şi Str. Eminescu) şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani.

Accesul în Casa Magicianului se face cu 15 minute înainte de spectacol.

Director-fondator: Andrei Teaşcă