OVE.ro

DIPLOMA SHOW 2023

07 - 15 Oct 2023 Combinatul Fondului Plastic (Str. Băiculești, nr. 29)
Access type Price Available Order
DIPLOMA SHOW 2023 Free 9750
Festivalul noii generații de artiști, arhitecți și designeri.
7-15 octombrie | Combinatul Fondului Plastic (Băiculești, nr. 29)

Get ready for #DIPLOMA2023!  Între 7 și 15 octombrie, te așteptăm la cea de-a X-a ediție DIPLOMA Show, la Combinatul Fondului Plastic din București, dar și în alte 10 locuri-cheie din București. 

Ce-ți pregătim? O ediție aniversară, 9 zile dedicate noii generații de artiști, arhitecți și designeri români, 130 de lucrări artistice din 16 domenii creative, pregătite de 131 de artiști. DIPLOMA Show este organizat de The Institute și prezentat de UniCredit Bank.

Vino să iei pulsul noii generații de artiști și să descoperi ce forme ia creativitatea în 2023!

Program festival: 

L-V: 16:00 – 22:00
S-D: 10:00 – 22:00

Accesul este gratuit și se face pe bază de rezervare. 

DIPLOMA Show #10 – petreceri, masterclass-uri, focus-grupuri și o expoziție invitată

Festivalul pregătește petreceri tematice, masterclass-uri, workshopuri, dezbateri sau focus-grupuri, oferind atât o experiență urbană completă și un punct de întâlnire și socializare pentru noile talente și publicul larg, cât și pentru profesioniști din lumea artistică. DIPLOMA Show 2023 va fi și gazdă pentru o expoziție-invitată: „20 FAI”, dezvoltată de Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” (UAUIM), cu ocazia celebrării a 20 de ani de Design de Produs și Arhitectură de Interior din cadrul universității.

Pe lângă tot ce se întâmplă la Combinat, ediția de anul acesta anunță și un traseu cu 10 locuri-cheie din București, parte din campania aniversară DIPLOMA 10 ALUMNI, unde te poți opri să descoperi 10 lucrări expuse la DIPLOMA Show de-a lungul timpului. Poți descoperi aici toate cele 10 locații. 

Stay tuned și urmărește-ne pe paginile de Facebook și Instagram pentru mai multe detalii! 

___________________________________________________________

DIPLOMA Show 2023 este singurul festival dedicat noii generații de artiști, arhitecți și designeri români și prezintă lucrări semnate de absolvenți ai facultăților vocațional-creative din România, arte vizuale, arte decorative, arhitectură și design, selectate de către un Board Creativ, format din peste 70 de galeriști, artiști, manageri culturali, arhitecți, designeri, curatori și antreprenori în industriile creative: https://diplomafestival.ro/board-creativ-2023

 

Un proiect The Institute

Prezentat de UniCredit Bank

Parteneri: IQOS România, Globalworth, Kozel

Eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București prin ARCUB

Parteneri instituționali: Combinatul Fondului Plastic, Uniunea Artiștilor Plastici din România

Parteneri media strategici: PRO TV, Kiss FM, Hotnews, Euromedia, YOOH

Parteneri media: Radio România Cultural, Igloo, Revista Zeppelin, Designist, Molecule F, Modernism, Lovedeco, B365.ro, feeder.ro, munteanurecomandă.ro, Revista Atelierul, IQAds, Zile și Nopți, Glamour, The Woman, Happ.ro, Ziarul Metropolis, Arthood, Spațiul Construit, Alist Magazine, dreamingOF.net

Echipa de creație: Radu Manelici, Claudia Draghia, Sebastian Pren

Partener monitorizare: MediaTrust