OVE.ro

Diploma 2020

02 - 11 Oct 2020 Combinatul Fondului Plastic (Str. Băiculești, nr. 29)
There are no available tickets

Cea de-a șaptea ediție a festivalului DIPLOMA, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank, va avea loc în perioada 02 - 11 octombrie 2020, în spațiile UNAgaleria și SENAT din cadrul Combinatului Fondului Plastic (Strada Băiculești nr. 29), București. Vizitatorii vor avea ocazia să admire peste 90 de lucrări ale absolvenților din promoția 2020 a facultăților vocațional-creative din București, Timișoara, Cluj-Napoca și Oradea.
 
Proiectele expuse au fost selectate de boardul creativ DIPLOMA din peste 380 de lucrări de diplomă înscrise în secțiunile de arhitectură, arte și design.
 
DIPLOMA 2020 prezintă lucrări semnate de absolvenți ai facultăților vocațional-creative din România, arte vizuale, arte decorative, arhitectură și design, selectate de către un board creativ, care reunește în acest an peste 50 de seniori în domenii creative, profesioniști activi și dedicați ariei lor. Mai multe detalii despre board se găsesc aici.
 
Designul expoziției este semnat și anul acesta de Attila Kim Architects.
Programul complet al festivalului poate fi văzut aici: diplomafestival.ro/program 
 
Parte din circuitul DIPLOMA este și The Future of Fashion, expoziție găzduită de Qreator by IQOS, care își propune să prezinte cei mai promițători designeri de fashion, investigând totodată diversitatea pe care o generație de absolvenți o poate oferi, completată de o serie de micro-expoziții personale, dezvoltate în jurul individualității, demonstrând totodată evoluția creativă a unora dintre cei mai prolifici alumini ai DIPLOMA din cele 6 ediții de până acum.
 
În zilele de 3 și 4 octombrie, ambele spații expoziționale DIPLOMA sunt parte din circuitul Noaptea Alba a Galeriilor. 
 
DIPLOMA 2020 va ține cont de toate reglementările ce vor fi în vigoare la momentul desfășurării, pentru a garanta siguranța publicului. Alegerea spațiilor a ținut cont de contextul actual, ansamblul de clădiri din cadrul Combinatului Fondului Plastic asigurând o suprafață mare de spații exterioare și condiții de distanțare socială.
 
Pentru a putea respecta legislația în vigoare și măsurile de distanțare socială, accesul este limitat la 300 de persoane în spațiile DIPLOMA. Vă mulțumim pentru înțelegere. 
__________________________
Parteneri DIPLOMA 2020
Un proiect: The Institute
Inspirat de: UniCredit Bank
Partener: IQOS, Urban Monkey, ASAP
Susținut de: ABSOLUT, Liliac, Regina Maria
În parteneriat cu: Primăria Municipiului București prin Expo Arte
Proiect co-finanțat de: Administrația Fondului Național Cultural
Parteneri instituționali: Muzeul Național de Artă al României, Universitatea Nationala de Arte Bucuresti
Parteneri media strategici: Rock FM, Radio România Cultural
Parteneri media: ArtEncounters, Designist.ro, FEEDER.ro, GLAMOUR, IAGAContemporaryArt, Igloo media, IQads, Modernism Punct Ro, Molecule F, Munteanu, RFI Romania, Șapte Seri, V fair, Revista Zeppelin, Zile și Nopți România
Design Expoziție: Attila Kim Architects
Concept comunicare: Gavrilă & Asociații
Furnizori oficiali: 360 Revolution, Kaustik
Partener de monitorizare: mediaTRUST Romania