OVE.ro

Conferința "Cum dezvoltăm rezistența psihică a copiilor?"- Brașov

May 15, 2020 at 18:00 Hotel Ambient Brasov
Access type Price Available Order
Bilet conferinta "Cum dezvoltăm rezistența psihică a copiilor?" 20.69 EUR 21

Ce te poate face să perseverezi în realizarea obiectivelor tale și să îți depășești propriile limite pentru a le atinge? Ce te poate transforma în viață într-un adevărat Rocky, celebrul personaj de film care, după ce o încasează rău de tot și este la podea în ring și învață, să o ia de la capăt și, mai mult decât atât, să redevină campion?

Răspunsul este rezistența psihică sau reziliența – această adevărată plasticitate a sistemului psihic, această capacitate de revenire, de reintrare în formă după adversități, pierderi, boală, trauma, după suferință și eșec.


Irina Petrea, pe lângă a fi cea mai cunoscuta SuperNanny a României, are o experiență covârșitoare în lucrul cu copiii, de mai bine de 10 ani aducând plus valoare în viața părinților și copiilor. Este psiholog și psihoterapeut, doctor în științele educației, iar de 8 ani este parte din Proiectul național Un părinte mai bun, susținând conferințe dedicate părinților și cadrelor didactice, în toată țara.

O cunoști de asemenea, din emisiunea de televiziune difuzata in prezent ”Cei 7 ani de masă”, precum și din multe alte emisiuni tv “Supernanny”, “Copii contra părinti” și “Cei 7 ani de acasă”, o cunoști din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale. ACUM o poți cunoaște în realitate și poți să îi adresezi direct întrebările tale.