OVE.ro

Concert O Nouă Viață

Jun 28, 2017 at 19:00 Constantin Mille nr. 1-3, sector 1, Bucuresti
There are no available tickets

Pe 28 iunie, Cercul Militar Național (Sală de Marmură) va găzdui un concert extraordinar susținut de renumiții muzicieni Simona Mihai, George Zacharias și Marios Panteliadis. În program lucrări de: Ravel, Massenet, Puccini, Prokofiev și Verdi. 

Soprana Simona Mihai este una dintre cele mai promițătoare voci ale tinerei generații de cântăreți români de muzică clasică. A debutat la Royal Opera House – Covent Garden în 2010, iar în 2016 a uimit audiența la Opera din Frankfurt, unde a interpretat rolul Mimi, din Boema.

Absolvent al Conservatorului din Atena, violonistul George Zacharias și-a finalizat studiile masterale și doctorale la Academia Regală de Muzică din Londra. Este un pasionat interpret al creațiilor contemporane, având un palmares impresionant de lucrări interpretate în primă audiție.

Pianistul Marios Panteliadis s-a bucurat de îndrumarea unor maeștri remarcabili precum: Parry Derembey - Papastayrou la Conservatorul din Atena, Sergio Perticaroli la Academia Santa Cecilia din Roma sau Jan Jiracek la Universitatea din Vienna. Deține numeroase premii la competiții pianistice din toată lumea.

Reprezentația susținută la Cercul Militar Național de cei trei artiști de excepție, pe 28 iunie, e prilejuită de celebrarea a 20 de ani de activitate pentru Fundația "O Nouă Viață" care și-a asumat în ultimele două decenii responsabilitatea protejării copiilor și tinerilor a căror viață a fost mutilată pentru totdeauna în căminul-spital de boli neuropsihice de la Siret.

Încasările din vânzarea biletelor vor merge integral la beneficiarii fundației "O Nouă Viață".