OVE.ro

Bursa de Valori Bucuresti | Forumul Investitorilor Individuali #7

Jun 09, 2018 at 08:45 Radisson Blu
There are no available tickets

Noi coordonate de desfășurare: 9 iunie, Radisson Blu, sala Atlas, Calea Victoriei 63 – 81

La cea de-a 7-a ediție a Forumului Investitorilor Individuali ne concentrăm pe momentele oportune pentru investiții. Când economiile noastre pot și merită să fie transformate în investiții pe piața de capital? Poate suntem mult prea obișnuiți cu depozitele bancare, cu achizițiile imobiliare sau cu ținutul banilor la saltea atunci când vine vorba de economisire. Dar mai există un loc unde îți poți aduce economiile - la Bursa de Valori Bucuresti. Economisiți și apoi investiți, pe termen lung. În companii românești care și-au dovedit stabilitatea și transparența. Nu trebuie să fiți nici lupul de pe Wall Street, nici Warren Buffet pentru a face asta.

Vă invităm la Forumul Investitorilor Individuali din 9 Iunie să aflați cum și de ce merită să investiți la bursă. Și nu uitați, bursa e pentru oameni, nu doar pentru finanțiști. 

Participarea la eveniment este posibilă doar în baza înregistrării.

 

IMPORTANT:

In scopul organizarii evenimentului Forumul Investitorilor Individuali, BURSA DE VALORI BUCURESTI S.A. (BVB) cu sediul in Bulevardul Carol I nr. 34 - 36, etaj 14, sector 2, Bucuresti, inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/12328/2005, CUI 17777754 (“BVB”), va procesa categoriile de date completate de catre semnatar prin intermediul acestui formular online. Prelucrarea datelor se va face in scopul comunicarii de catre BVB a noutatilor in ceea ce priveste organizarea si desfasurarea Forumului Investitorilor Individuali. Astfel, BVB va poate transmite prin email newslettere si/sau mesaje telefonice pe numarul de telefon mentionat de dvs. la inregistrarea la acest eveniment.

Mentionam ca, in lipsa datelor mentionate in formular, ca fiind obligatorii, BVB este in imposibilitate de a va asigura participarea la evenimentul Forumul Investitorilor Individuali din 9 iunie 2018.

Transferul datelor

In vederea indeplinirii scopului mentionat, BVB, in calitate de operator, va putea transfera datele cu caracter personal catre urmatorii furnizori de servicii: www.mailchimp.com, platforma de e-mail marketing, pentru a va transmite newslettere; platforma de emitere bilete www.ove.ro și Telenes Mobile Connect pentru serviciul de SMS Marketing. 

BVB poate transfera datele dumneavoastra in strainatate (Statele Unite ale Americii)

Durata prelucrarii

Perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal este perioada necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate sau pana la retragerea expresa a consimtamantului de catre dumneavoastra,

Va informam ca va puteti retrage oricand consimtamantul exprimat prin prezenta de a primi informari de la BVB prin bifarea optiunii „Unsubscribe“ atunci cand primiti respectiva comunicare prin email sau in scris, fie la adresa de email [email protected], fie la sediul social din Bulevardul Carol I nr. 34 - 36, etaj 14, sector 2, Bucuresti.

Opere fotografice si audiovizuale

Prin completarea prezentului formular, aveti optiunea de a decide in privinta cesiunii exclusive in favoarea BVB a drepturilor patrimoniale conexe dreptului de autor in legatura cu operele fotografice (fotografii) si audiovizuale (filme) realizate in cadrul evenimentului Forumul Investitorilor Individuali, in vederea difuzarii operei care contine imaginile tip portret, pe suport fotografic sau video in conformitate cu art. 88 al. 1 din Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile ulterioare.

Prin exprimarea acordului de cesiune exclusiva, sunteti de acord sa transferati catre BVB dreptul simplu, nelimitat in timp, spatiu si continut de a prelucra, multiplica, difuza, expune si face publice fotografiile si filmele in care apar, in legatura cu orice campanie derulata de BVB, fara limita teritoriala, prin intermediul oricaror canalele de comunicare sau publicitate (precum, insa fara a se limita la: internet, reviste, brosuri, comunicari etc). Toate drepturile de autor aferente operelor fotografice si audiovizuale realizate de BVB cu imaginea dumneavoastra in calitate de interpret apartin in exclusivitate BVB. De asemenea, prin prezentul acord, declarati ca imaginea dumneavoastra in operele fotografice si video realizate de BVB, nu va afecteaza in niciun fel viata privata, demnitatea si/sau dreptul la imagine, asa cum sunt acestea consfintite prin art. 72 si 73 Codul civil. 

Drepturile dumneavoastra

Va informam ca aveti urmatoarele drepturi prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), precum si de legislatia nationala aplicabila, respectiv:

  • dreptul de acces: Dreptul de a obtine confirmarea ca datele dvs. sunt procesate de BVB si, in caz afirmativ, sa primiti detalii cu privire la aceastea procesare;
  • dreptul la rectificare: dreptul care va permite rectificarea datelor personale inexacte care va privesc;
  • dreptul de ștergere ("dreptul de a fi uitat"): dreptul care va permite sa obtineti stergerea datelor personale care va privesc, in anumite cazuri (de exemplu, daca datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopului pentru care au fost prelucrate sau procesate);
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul care va permite restrictionarea procesarii datelor dvs. in anumite cazuri (de exemplu, cand contestati exactitatea datelor, pentru o perioada care ii permite operatorului sa verifice exactitatea datelor);
  • dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de primi datele care va privesc si pe care le-ati furnizat BVB intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date catre un alt operator;
  • dreptul la opozitie: dreptul de a va opune prelucrarii, in limitele conditiilor si obligatiilor legale.

Va asiguram de toata disponibilitatea noastra in a va facilita exercitarea drepturilor mentionate mai sus. Astfel, va informam ca pentru orice solicitare va puteti adresa in scris la sediul nostru social din Bulevardul Carol I nr. 34 - 36, etaj 14, sector 2, Bucuresti sau la urmatoarea adresa de email [email protected]

De asemenea, va informam ca aveti dreptul de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere (ANSDPCP).

BVB isi asuma sa trateze intotdeauna solicitarile dumneavostra cu cea mai mare atentie si va rugam sa va adresati la adresa mentionata pentru orice tip de intrebare sau solicitare ati avea.

Va multumim,

Echipa Bursei de Valori Bucuresti